Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak będziesz wiedziała to napisz. Ja składałam wniosek 23 marca i wtedy napisali 15-17 miesięcy. Myślę ze teraz czeka się trochę dłużej. Mam nadzieje ze wyjadę sierpień ,wrzesień 2015.
Pozdrawiam ZUZAZG
U mnie numerek to "22700" , przez 4 miesiące spadło około 5000.
Takim tempem to to NFZ się nie wyrobi żeby mnie wysłać do sanatorium za 15 miesięcy ( licząc od czerwca )
W pomorskim NFZ po znacznym spadku numerków - zastój . Z aktualnym numerem 15500 oczekuję na przydział sanatorium we wrześniu 2015. Koleżanka dostała dzisiaj przydział- wyjazd po 17 miesiącach oczekiwania (REUMATOLOGIA).
Pozdrawiam ZUZAZG
Przez 2 tygodnie zeszło tylko 200 numerków. 17 miesięcy jest mało realne. Czas oczekiwania na sanatorium w pomorskim NFZ chyba się wydłużył.
Pozdrawiam ZUZAZG