Andi-Stróże 28.01.15

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Andi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2014 12:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Andi-Stróże 28.01.15

Post autor: Andi »

Witam,czy ktoś był w tym ośrodku z prewencji zus.Jakie wrażenia.Szukam kogoś kto jedzie w tym terminie z okolic Sosnowca.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Staż sanatoryjny: 3

Re: Andi-Stróże 28.01.15

Post autor: agunia3 »

Witaj Andi :) Z chęcią pojechałabym z Tobą - mieszkam niedaleko bo w Czeladzi, byłam w Stróżach dwa razy (pod koniec 2012 i pod koniec 2013r.).
Dużo opinii (w tym moich) jest tutaj: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... &start=340
To były - jak dotąd - moje jedyne wyjazdy do sanatorium i akurat w to samo miejsce więc nie mam porównania z innymi ośrodkami ale może te opinie na coś Ci się przydadzą.
Udanego pobytu :)
Andi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję za miłą odpowiedz :) Właśnie szukam kompana(ki)na podróż.Jak byś mogła mi powiedzieć ilu osobowe są pokoje i jak je przydzielają oraz czy ręczniki są na wyposażeniu to by mi było bardzo miło [email].pl
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Andi pokoje w większości są dwu i trzyosobowe, jest też parę czteroosobowych oraz trzy jednoosobowe, panie w recepcji je przydzielają - nie wiem czy są jakieś zasady bo raz miałam trójkę a raz dwójkę. Gdy poprosiłam o pokój od strony boiska (widny i ciepły) to nie było problemu.
W 2012 jeszcze nie dawali ręczników ale jak byłam w ubiegłym roku to już były - jeden mały, jeden duży. Trzeba ich pilnować...koledze ktoś zwinął ręcznik na basenie i kazali mu płacić ale zgłosił, że ktoś mu ukradł na basenie i chyba mu darowali.
Andi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Ci uprzejmie. W razie pytań będę pisał.Apropo aTy masz problemy z kręgosłupem?Myślałem że odpiszesz na e-mail :(
Andi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nie chciał bym pytać o choroby na forum,bo może to nie wypada tak offen.Jak masz ochotę to napisz na e-mail.Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

:) :kwiat: :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agunia3 pisze:...Cię tam nie było.
Nie wyjeżdżam do sanatoriów na skierowania z ZUS :shock:
Jednak ośrodek w Stróżach znam, ale mniejsza z tym.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W każdym ośrodku, miejscu pracy czy innych znajdzie się jakaś ''fajna osoba'' - nawet na forum ale nie oznacza to, że reszta jest niefajna...opinie wydaje się na podstawie większości a nie skrajności...To tak jak na 80 osób w ośrodku jedna to taka czarna owca to oznacza, że te 79 też są takie i przez tą jedną osobę cały pobyt należy zaliczyć do nieudanych i mieć niemiłe wspomnienia?
Dziwne masz podejście Pink....jeśli nie byłaś w tym ośrodku na prewencji rentowej to po co zabierasz głos? Tylko po to aby nabić sobie licznik? Jeśli ktoś nie był w jakimś miejscu to opinia takiej osoby nie jest wiarygodna...to tak jak ja bym teraz zaczęła komentować wszystkie inne ośrodki...Tak na luzie to można pisać tam na dole w ''różnych tematach''. Tu są opinie o ośrodkach.
A swoją drogą Andi trafił na fajne towarzystwo podczas swojego pobytu - to tak nawiązując do tematu. Wiem, bo pisywałam z nim przed jego wyjazdem, opisywał mi na bieżąco swój pobyt i swoje wrażenia już po - ale raczej nie będę tu cytować jego wrażeń, jak będzie chciał to sam je tu opisze i swoją opinię.

A ja wyjeżdżam z Zus bo choroba nie wybiera, nie mam na to wpływu, tak się potoczyło moje życie i już - czy to oznacza, że jestem gorsza? Wysyłali mnie więc jechałam - mus to mus ale i szansa na podreperowanie formy.
I dlatego mogę się obiektywnie wypowiadać w tym temacie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agunia3 pisze:Już wiem...Pink nie jeździ z Zus ale zna ten ośrodek...Pink zna wiele ośrodków...Pink jest z Zus :D
Nie z ZUSu ;)
Niemniej znam wiele ośrodków :idea:
ODPOWIEDZ