Krynica Zdrój - zabiorę osoby.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Re: Krynica Zdrój - zabiorę osoby.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz...jan19557 pisze:Dziewczyny dajcie spokój chłopakowi.
Nie bądźcie takie obrażalskie. Złóżcie to na kark młodości i niedoinformowania przez innych ...Chłopak pojedzie , zobaczy na własne oczy i na pewno zmieni zdanie. Jestem tego pewien, że wybierze się następnym razem być może z kimś z nas.
staropolskie porzekadło ponoć...
a teraz Imć Piotruś nie koniecznie Pan schował się pod skrzydła mamuni ?
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Staż sanatoryjny: 5
... czyżby męska solidarność? Janie ja przez takie osoby jak Piotr, które wyrażają swoje poglądy i wypowiadają się na temat kuracjuszy , na temat pobytów w sanatorium nie będąc w nim i tylko tam coś ze słyszenia bo ktoś, coś, miałam bardzo poważne problemy i myślę że nie tylko ja.... a forum NS jest publiczne i każdy może sobie przeczytać, a w planach kolejny wyjazd, ale jeszcze kilka tego typu wpisów,.........jan19557 pisze:Nie kop leżącego . To nie przystoi poważnym ludziom.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
forumowicz
A czy Piotr jest taki młody
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Wiesz Kruszynko kto najwięcej barwnych opowieści snujekruszynka pisze:A ja się nie zgodzęPo pierwsze nikt nikomu nie dał prawa obrażania innych .
Horda słowo którego znaczenia nie zna ,niech nie używa .
Jak został wychowany tak traktuje innych ,rodzicielka zamiast skupić się na leczeniu obserwowała innych ludzi ,więc szkoda na takie osoby mojej kasy z podatków na dofinansowanie leczenia .
Mam staz sanatoryjny ,taki że ten kolega może pozamiatać mi hol jak idę.Mąż odwozi mnie ,syn odwozi jak jest taka potrzeba i nigdy mnie nikt z bliskich nie obrażał.
Po za tym jak się nie ma żadnej wiedzy to nie zabiera się głosu ,a się nie ma to widac po postach.
Jak ma ten kolega trochę kultury ,to powinien społecznośc tego forum przeprosić ,bo nikt tutaj do zwierząt się nie zalicza.
Zawsze będzie moje,dla poniżania i obrażania innego człowieka.
- NIE
- mercedes
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2012 13:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 17
-
ewelina68
- Kuracjusz

- Na forum od: 07 paź 2014 17:27
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
że do działu- "wszystko o kobietach". Na początku był miły, ponieważ szukał osób, bo biedny na paliwo nie ma.
Jak ma chociaż deko honoru, to niech przeprosi na forum Kuracjuszy i zrezygnuje z wyjazdu do sanatorium!!!
Z tego co mi wiadomo, ludzie czekają po 2 lata (NFZ) na taki wyjazd.