Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2014 13:24
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Post autor: Piotr4074 »

Nikogo nie obraziłem, opisałem tylko swoje obawy i to co ludzie mówią o sanatorium, a że trochę w barwny sposób... to całkowicie naturalne w przypadku mojego pokolenia, takie poczucie humoru jest na porządku dziennym i nikt się nie obraża. Fakt, nie wziąłem pod uwagę, że mogą być tu ludzie starsi, którzy mogą tego nie zrozumieć i za bardzo wziąć do siebie i za to przepraszam. Na szczęście nie wszyscy starsi ludzie nie mają poczucia humoru, bo moja mama czytając jak Ją obrażacie tylko się śmiała.
Pozdrawiam wszystkich.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

wiesz co Piotr ja mam 47 lat więc, faktycznie jestem już wg Ciebie sędziwą staruszką a ja mam w d...e takie poczucie humoru które min i mnie obraża , bo akurat czuje się obrażona, a Pani mama niech się śmieje ze swojej również niewiedzy albo ... ja to nazywam po imieniu takich ludzi '' sexplota'' a zapewne turnus P.mamusi minął i jest takie powiedzenie cyt.'' turnus mija, a ja niczyja '' więc przez Twoją mama przemawia zazdrość i zgorzkniałość i nijako ma się to do prawdy co synusiowi wbiła do nieświadomej niczego główki, a na koniec proponuje lekcje czytania ze zrozumieniem, bo z tym też u Ciebie kiepsko - i tyle ode mnie :evil: :evil: :evil:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Admin proszę usuń albo zamknij temat - pozdrawiam Beata
ewelina68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2014 17:27
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: ewelina68 »

Człowieku, nie pogrążaj się, wyhamuj...!
Lat przybywa, a rozumu... 0
Jak nie masz na paliwo, to chętnie Ci dam pieniądze.
Będziesz miał cały turnus, żeby odrobić.
A jak będę zadowolona z twoich" usług", to dostaniesz parę stów extra.
Liczę , iż p. mama podszkoli synka w "tej" jakże ważnej dziedzinie.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Przeczytałam uważnie cały wątek i podobnie jak większość osób jestem oburzona tym, że na temat "ekscesów w sanatorium" wypowiada się osoba która nigdy tam nie była i to dlatego iż mamusia tak mówiła. Piotrze jesteśmy w podobnym wieku ale nasze myślenie jest bardzo różne. Dziewczyny już tu pisały, że przez takie słowa często są awantury w domu jak przychodzi skierowanie z NFZu. W tym roku byłam dwukrotnie w sanatorium i takich przypadków o jakich piszesz był tylko 1, a ludzi na turnusie ok 160. Uważasz że przez pryzmat tej jednej osoby można oceniać pozostałe 159 osób? Jeśli tak to uważaj bo po powrocie z wyjazdu będzie na Ciebie czekała etykietka niewyżytego podrywacza a może wniosek rozwodowy? I jeszcze jedno, zapewniam Cię że większość osób jedzie po to żeby się podleczyć a spacery czy tańce to tylko miły dodatek. W ogóle to dziwię się, że mając takie nastawienie zdecydowałeś się na sanatorium. Przecież nikogo do wyjazdu zmusić nie można a inni chętnie skorzystają. A tak swoją drogą to coś mi mówi, że nieźle poszalejesz jak wyrwiesz się spod skrzydełek mamusi :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A może zamiast do sanatorium powinien się udać do programu " Kto poślubi mojego synka " ;) a nie zaśmiecać temat ;) tam się lepiej zabawi i jeszcze mu zapłacą . :?
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: sabe50 »

Piotrek ! - nie daj się i pozdrów mamę -- już sobie narobiłem wrogów -
ewelina68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2014 17:27
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: ewelina68 »

Witaj Sebe50 , ale z Ciebie zwierzak, widzę,że lubisz hordy, itp.
Wszystko dla ludzi- co kto lubi.
Przedłuż Sobie pobyt w Krynicy.
Piotr4074 razem z p. mamą dojadą do Ciebie- 3 grudnia.
Oj, ale będzie jazda bez trzymanki- będzie się działo!
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: sabe50 »

- mam się uśmiechnąć czy zapłakać -- napisz bo jeszcze się nie zdecydowałem
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Piotr4074 pisze:Nikogo nie obraziłem, opisałem tylko swoje obawy i to co ludzie mówią o sanatorium, a że trochę w barwny sposób... to całkowicie naturalne w przypadku mojego pokolenia, takie poczucie humoru jest na porządku dziennym i nikt się nie obraża. Fakt, nie wziąłem pod uwagę, że mogą być tu ludzie starsi, którzy mogą tego nie zrozumieć i za bardzo wziąć do siebie i za to przepraszam. Na szczęście nie wszyscy starsi ludzie nie mają poczucia humoru, bo moja mama czytając jak Ją obrażacie tylko się śmiała.
Pozdrawiam wszystkich.
Jesli kolego nie rozumiesz znaczenia zwrotów jakich używasz wróć do szkoły ,nie porywaj się na życie wśród społeczeństwa ,bo niestety nie dorosłeś.
Zablokowany