Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje Selene ale to nie wszystkie tematy co wymieniłaś...udzielam sie tez u góry...tez udzielam rad w miare wiedzy ( nie takiej jak Twoja) ale zawsze..
poza tym nie obce mi sa tematy różne..tak jak wszyscy..nie wchodzę tylko w konflikty...dziękuje Tobie bardzo za miłe slowa
I jeszcze jedno...ja zauważyłam że inni siedzą przed monitorem caly dzień...ale to inna sprawa...pozdrawiam
Selene nie doceniasz Małgosi . Nawet nie wiesz,jak szybko potrafi pisać i obsługiwać internet. Jest w tym naprawdę dobra. nie potrzebuje az tylu godzin . ..na rozmawianie z nami w róznych tematach