oj tam oj tam
-
senta28
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 maja 2014 16:36
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: oj tam oj tam
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
-
forumowicz
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
nie wiem czy dzieci chcą żeby mama była chorasenta28 pisze:nie narzekam ale ze względu na dzieci nie mogę jechać
ja zawsze stawiałam na pierwszym miejscu dzieci , wszystko nie, bo dzieci, a dzisiaj dzieci są dorosłe mają już prawie swoje życie i przydała by im się pomoc może w postaci babci, to niestety nie ma takiej możliwości , urodził się mój tak bardzo wyczekiwany wnuk a ja nie byłam na chrzcinach, bo byłam w szpitalu, pierwszy raz wzięłam go na ręce i to z pomocą córki bo już miał rok a mi nie wolno było dźwigać, przez te sytuacje myślałam że serce mi pęknie z żalu
a gdybym dbała o siebie i choć trochę dbała o swoje zdrowie dziś nie byłabym sztuką człowieka , albo jego resztą
więc pomyśl i zdecyduj czy nie warto zadbać o zdrowie dla dzieci i siebie samej ......
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Staż sanatoryjny: 4
To bylibysmy juz ,,,,, kwita
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Tak, to jest sedno sprawy.Beataa2702 pisze:
a gdybym dbała o siebie i choć trochę dbała o swoje zdrowie dziś nie byłabym sztuką człowieka , albo jego resztą
więc pomyśl i zdecyduj czy nie warto zadbać o zdrowie dla dzieci i siebie samej ......
Beatka ma rację - choć to trudna rzecz wypośrodkować to jednak należy dokonać dokładnego rachunku i wykazać się dobrym wizjonerem / wizjonerką...
bo teraz nasze dorosłe dzieci załatwią na szybko zastępczą babcię na krótki okres czas ale później, gdy przyjdzie się przyłożyć do babuni już niesprawnej totalnie - to i czasu i kasy - na opiekunkę zabraknie...
samo życie...
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Tereniu - to chyba nie ten wątek...teresa63 pisze:Mieciu - jak bym sie przespal z twoja zona- to bylibysmy - szwagry czy swaty
![]()
![]()
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Staż sanatoryjny: 4
Jack - wyrozumialosci kapkejacky6 pisze:Tereniu - to chyba nie ten wątek...teresa63 pisze:Mieciu - jak bym sie przespal z twoja zona- to bylibysmy - szwagry czy swaty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
![]()