Pozdrawiam
Białe tango..!!!
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Białe tango..!!!
Od wielu lat zawsze na turnusach przewaga Jest Pań ,ja w Sanie byłem "gosciem "z innego ośrodka ,ale poznalem przewspaniała grupę osob z bardzo duża przewaga Pan -gdzie codziennie bawilismy się tak jakbysmy się znali od dawien dawna ,nawet dzis podczas rozmowy z jedna uczestniczka owych ubowow wspominalismy ,że tworzyliśmy jakąś siłe napędowa .
Do sprawy Marian podczas każdej potańcowki Oglasza Biale Tango -tak kazdy menżczyzna czeka na To z UTĘSKNIENIEM chce się dowartosciowac chce czy tez pragnie pokazać Swe ego..
Aby nie robic poniekąd malego wyscigu "szczurow" choc Moje seruszko o czym Wszyscy wiedzieli troszkę szybciej pukało i puka wobec jednej z Pań ..gdy Marian oglaszał Białe tango ja poniekąd szarmancko Zabierałem "caly Mój ..harem do WSPÓLNEGO Tańca " a zdarzało się ,ze oprócz zaprzyjażnionych duszyczek pojawialy się i inne Panie .
Tak zawsze słyszałem ,że pomimo przewagi Pań mozna rozruszac i te Osoby ,ktore poniekąd nie znalazly zpowodow od nikogo niezalaeznych Partnerów a i tak się wybawiły
-
forumowicz
Przeszedłeś obok, wszystko się zmieniło. Jasność, cisza, radość. Podarowałeś mi płaszcz odsłaniając swoje oblicze. Czy tego żałujesz
czytaniem inne treści. Pozdrawiam.
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Broń Boże niechcę być postrzegany jako zarozumialec ( dzięki za krytykę na Priv) ,ale swego czasu około 20 lat temu podczas pierwszych mych pobytow w Sanatorium mialem Wspaniałego Współtowarzysza pobytu-Sublokatora PRAWDZIWEGO Gentelmena -Pana ,który bywał w swym Życiu w niejednych okolicznosciach
Pan Stanisław wtedy około 70 był poniekąd Moim Guru jak i Nauczycielem .
Wiele Mnie nauczył jak zachowywać i przebywac w Sanatoriach. Zawsze powtarzał Bądź SKROMNY -Kobiety to lubia ,Bądź Grzeczny-jw Bądź -Uczynny -jw .Staraj mimo ,że nie UMIESZ tańczyc inprowizować Zabawiaj Wszystkich a ..pojawi sie wokół Ciebie "Wianuszek "TYCH Pięknych ..Dam bo dobro raz uczynione wraca ze zdwojoną czy nawet wiekrotna Silą.
Przez wiele lat nie realizowałem nakreślonych zadań , Fakt Bardzo lubię dominowć w towarzystwie i go zabawiac bo zadam przewrotnie pytanie ..Kto zabroni -kiedy wspólbiesiadnicy bawia się razem
Wielokrotnie był poruszany temat ,ze w sanatoriach ponad 70% kuracjuszy to Panie ..Dlaczego będa na tych tańcach maja rywalizowac pomiędzy Soba kiedy można wspólnie się powyglupiac ?/
A jednocześnie zawsze można ze Swa Dama ( zawsze powiadała ,albo Damy -albo nie Damy!)wybranką ..zmienić lokal aby pobawić sie tylko we dwoje choc np w takim Kołobrzegu jest to raczej nie realne pomimo kilku znaczacych lokali do zabawy
ps miłym było 30-09 w dniu ..chlopaka troszkę wyrosnietego otrzymac Przewrotne..Życzenia