Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tak naprawdę to nie mam żadnych obaw. Jestem nastawiona pozytywnie do wyjazdu. Zabiegi, pogoda i towarzystwo jakie będzie okaże się na miejscu. Bilet zabukowany. Do miłego zobaczenia
Alapa . Trochę niecierpliwisz się brakiem reakcji większej ilości kuracjuszy z "Twojego" turnusu. Będziesz mile
zaskoczona po przyjeździe na miejscu. Jeśli wybrałaś busa dotrzesz przed porą obiadową. Jeśli PKS to dojedziesz na kolację .
Jeszcze dwa tygodnie do próby objętości nesesera .
Też w tym czasie będę w sanatorium , skierowanie dostałem dopiero w tym miesiącu ,dość późno .
Jadę z Mielca samochodem i mam wolne miejsca ,chętnym przekażę kontakt na priv
Myślę że na turnusie będzie komplet i miłe towarzystwo choć na forum chętnych mało
Do zobaczenia w Iwoniczu