Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Danusiu jesli bedziemy wiedziec jak wygladamy to napewno bo jesli nie to bedziemy sie mijac i nie bedziemy wiedziec ze my to czatowiczki z forum,u mnie zaszla pomylka w dacie bo moj turnus konczy sie 24 grudnia fajnie bo zdaze na kolacje hihihi moze .
Jagoda nie ma problemu umówić się jak już będziemy w Ciechocinku na kawkę gdzieś w kawiarni to się wtedy poznamy.Ty zaczynasz wcześniej ale i tak nasz pobyt bedzie trwał ponad dwa tygodnie.Co do kolacji to jeśli masz nie daleko do domu to napewno zdążysz.
Witajcie moja propozycja jest taka aby z lewej strony tam gdzie jest nick umieszczac odrazu swoje zdjecie wtedy bedzie łatwiej nam rozpoznac sie co wy na to drodzy forumowicze
witam - Jurand popieram i jestem za -zycze Wam wybierajacym sie do Ciechocinka milego pobytu a swieta w sanatorium tez bywaja piekne , zawsze to cos nowego - pozdrawiam
jagoda_6765 pisze:CZY NAPRAWDE NIKT TAM NIE JEDZIE Z WOJ, LUBUSKIEGO A MOZE W TYM CZASIE WOGOLE CHODZ DO CIECHOCINKA .JANIE WPISALAM I NIC NIE WYSWIETLIŁO MI SIE ,POZDRAWIAM
Jagoda to niemożliwe. Coś źle zrobiłaś. Przed chwilą sprawdzałem. Jet dokładnie 352 posty. Spróbuj jeszcze raz.
mercedes ciebie nie ciezko bylo by poznac po tej fotce mercedes ciebie nie ciezko byloby rozpoznac po fotce , Danusiu jesli chcesz sie spotkac na kawie daj namiar na siebie ,pozdrawiam
Jagoda mogłabyś się mocno zdziwić gdyś patrzyła na fotkę.. W parku za fontanną jest w ptaszarni przepiękny PAW równie piękny jak awatar mercedes w towarzystwie trzech pięknych pawic.
Witaj Jagoda morzemy się spotkać na forum i się umówić ,albo podaj mi swój numer telefonu na pocztę to ja jak zajadę do Ciechocinka to do ciebie zadzwonię i się umówimy na spotkanie.Pozdrowionka
Tylu czytajacych zero jadacych az dziwne czy boja sie wziasc obcych czy zaluja auta pozdrawiam a na miejscu sie okaże jak zawsze ze sa z tego samego terenu to moze pociagiem ktos jedzie bylo by razniej,pozdrawiam