Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: forumowicz »

princi :kwiat: ja Cię zabiorę :D ...i nalewki ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Basiu :kwiat: to ja już się pakuję ;) chciałam powiedzieć pakuję nalewki ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

No ja faktycznie nie znam się na takich żartach... przyjaciel forum, to chyba coś znaczy :?: ale to też tylko dowcip i żart :?: To jakieś nieporozumienie, bo co zabrać do sanatorium nie brzmi jak żart, ale skoro tak uważacie, to ja się wycofuję... bo byłam pewna, że pożartować można w "pogaduchach", "nocnym gadaniu" i tym podobne... 6basia6 dowcipna zatem jesteś bardzo.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

ulanie pisze:No ja faktycznie nie znam się na takich żartach...
...
znasz się i to aż za bardzo...
...
tutaj w każdym wątku - poście - kłania się humor...
...
no - z jednym wyjątkiem, gdy składamy komuś kondolencje ...
...
i naprawdę warto uśmiechnąć się pod nosem, nawet wtedy, gdy nabiają się z nas ...

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ulanie,nawet jeśli jest to temat porada to czasem coś dowcipnego się w to wrzuci,przecież jest to rozmowa,a nie wyszczególnianie w punktach.Uśmiechnij się trochę do siebie i innym wtedy milej się zrobi.
Każdy zabiera co innego,więc dla jednego bardziej potrzebne jest to dla drugiego kompletnie co innego.
Pytanie co zabrać do sanatorium w rzeczy samej nie jest śmieszne,więc odpowiedź że maszynę do szycia można potraktować poważnie.....albo się uśmiechnąć.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Jacku :) ale napisałam już do administratora prośbę o usunięcie konta. Bawcie się dobrze i dowcipkujcie :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Twój wybór,mam nadzieję że będziemy bawić się dobrze....między innymi po to tu bywamy.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

ulanie pisze:Dziękuję Jacku :) ale napisałam już do administratora prośbę o usunięcie konta. Bawcie się dobrze i dowcipkujcie :)
życie całe składa się z kawałów...
wesołych i smutnych...
na dzień dobry tutaj też dostałem solidnego kopa - odgryzłem się z uśmiechem...
nie odleciałem...
chichram się z całością...
...
nawet przydzielone mi walizki ( kilka postów wcześniej ) przyjąłem z uśmiechem ...
...
bo nie znane są ścieżki życia które przydzieli nam Pan...
...
być może na swojej drodze życia napotkasz nie jednego / obecnego lub przyszłego a tutejszego forumowicza / iczkę...
...
wtedy załapiesz...

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
...
nic co ludzkie nie jest na obce ...
a jakże ...

:mrgreen:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ulanie jak coś Ci się nie podoba to odczekaj ,ochłoń ,może za godzinę lub dwie zmienisz zdanie .Jest nam tu dobrze na tym forum i Tobie do tej pory pewnie też było dobrze .Po co to psuć ,odwołaj prośbę do admina i będzie po kłopocie ,po co sobie odbierać przyjemność bywania tutaj .Jak mnie coś wnerwiło na forum to po prostu tu nie zaglądałam aż mi przeszła chęć postawienia kogoś do kąta :oops: Jak ktoś wyjątkowo Cię wkurza umieść go w zakładce wróg i nie będą Cię wkurzały jego posty bo będą dla Ciebie niewidoczne .Forum skraca nam czas oczekiwania na wyjazd ,daje możliwość podzielenia się wspomnieniami ,daje namiastkę pobytu ,a to że ktoś gdzieś coś umieści nie tak ,oj tam ,to co chcesz wyłowić i tak wyłowisz .
Ps: Niech mi ktoś powie jak mam upchnąć dodatkowe kozaki ,dwie pary szpilek klapki na basen i tenisówki :? Do tego dwie butelki "wody mineralnej" i płaszcz :( Małgoś ratuj ,jak się tego DHLa zamawia :oops:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Medi pewnie masz rację :) ... przyznam, że polubiłam tutaj Was :D
ODPOWIEDZ