Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie patrz że ktoś Ci rzuca kłody pod nogi ....że coś nie wychodzi ....że ktoś gra fałszywą kartą ...a Ty wszystko widzisz w czarnym kolorze... że nic a nic Ci nie pomoże ....To nie użalaj się nad sobą lecz uśmiechaj się do ludzi a oni będą uśmiechać się z Tobą ...a dziś uśmiechnij się do mnie
Nie zapominajmy że uśmiech to taka krzywa co wszystko prostuje i dużo zyskuje
Pozdrawiam bardzo ...bardzo ...serdecznie E
Witam wszystkich serdecznie ....poznanianka ...Jestem w trakcie obcinania brzucha siekierą przez ALICE .Wzięła się ostro do roboty...auć boli ....i liczy moje kalorie .....masakra
Spoznione ale ,,,, bardzo mile pozdrowienia dla wszystkich udzielajacych sie na SN -DLA Medi specjalne , prawie rocznicowe zeczenia - ciagnij tak do ,,,,,,,, miliona