Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: margot »

Medi i bardzo dobrze bo inne ,,bambetle " nie będą zajmowały tak cennego miejsca w walizce :D :D :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

No dobra przyznam się ...dobra bielizna też ,co by ładnie kiecki leżały ...a jak ktoś sobie coś innego pomyślał to ...jego sprawa ;) Udało mi się uciułać w końcu ,po tylu latach 5 000 postów i nic ...cisza ,żadnego gratuję Medi ,świetny wynik Medi :evil: Co jest :?: Gdzie kwiaty ,szampan ,oklaski :?: Obraziłam się śmiertelnie i idę prać dywan ,narka drogie koleżanki i koledzy :evil: :evil: :evil:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

medi pisze: ...Ja też tu nie cierpię przynajmniej jednej osoby :twisted: :evil: Co nie znaczy ,że dam jej wygryźć się stąd ,co to to nie ,zostaję bo ...lubię resztę :D a nawet chyba więcej niż lubię :oops: :serce:
O matko i córko :roll: medi :kwiat: czy to o mnie chodzi :?: :oops: ;) :lol: ...ale ja Ciebie i tak kofam :serce: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

medi pisze:No dobra przyznam się ...dobra bielizna też ,co by ładnie kiecki leżały ...a jak ktoś sobie coś innego pomyślał to ...jego sprawa ;) Udało mi się uciułać w końcu ,po tylu latach 5 000 postów i nic ...cisza ,żadnego gratuję Medi ,świetny wynik Medi :evil: Co jest :?: Gdzie kwiaty ,szampan ,oklaski :?: Obraziłam się śmiertelnie i idę prać dywan ,narka drogie koleżanki i koledzy :evil: :evil: :evil:
Złożyłam Tobie gratulacje w Pozdrowieniach... :serce: :serce: Gratuluję :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosiaczku :D Podziękowałam pięknie ...też tam :lol: :lol: Basieńko kochana nie ciągnij mnie za ozorek ...bez mego adwokata nie powiem ani słowa ;) 8-)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Medi! Moje gratulacje, że uzbierałaś ponad 5000 postów. :ugeek: W nagrodę wysyłam Ci :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję ,staram się jak mogę ;) :twisted:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

medi pisze:No dobra przyznam się ...dobra bielizna też ,co by ładnie kiecki leżały ...a jak ktoś sobie coś innego pomyślał to ...jego sprawa ;) Udało mi się uciułać w końcu ,po tylu latach 5 000 postów i nic ...cisza ,żadnego gratuję Medi ,świetny wynik Medi :evil: Co jest :?: Gdzie kwiaty ,szampan ,oklaski :?: Obraziłam się śmiertelnie i idę prać dywan ,narka drogie koleżanki i koledzy :evil: :evil: :evil:
Medi złość piękności szkodzi. Dostaniesz zmarszczek i dopiero wtedy będą problemy. Z życzeniami to tak jest zawsze jak postawisz COŚ przed nosem i wyciągniesz torbę słodyczy to wszyscy zwabieni węchem lecą składać życzenie nie zawsze wiedzą z jakiej okazji. W pracy widzę t nagminnie. Jeśli solenizant nie przypomni o sobie może zapomnieć o życzeniach. Podobnie jest i w tym przypadku tyle, że tu widać TWOJE osiągnięcie. Moje gratulacje i jak na faceta przystało nie będę się rozdrabniał przesyłam wszystko co mogę. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Nie przejmuj się Medi. Jak zajedziesz do Kołobrzegu znajdą się sponsorzy. Przyjemnej kuracji i zdrowia.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Proponuje zabrac karte lub gruby portwel :D I drugą watrobe :D
ODPOWIEDZ