Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam! Niedawno wróciłam ze Świeradowa Zdrój miejscowość przepiękna-urokliwa jest wiele miejsc do zwiedzania(polecam). Niestety obiekt w którym byłam mocno przereklamowany! Prowadzi turnusy rehabilitacyjne nie posiadając bazy zabiegowej na terenie. Jedynie co można by było zaliczyć do zabiegu to masaż ręczny( reszta to fikcja tzn. domowe sposoby). Obiekt może się poszczycić jedynie smacznymi posiłkami. Co do warunków socjalnych też wiele do życzenia (tv-3 kanały 1,2 i tvn śnieżące).Sanitariaty i kabiny prysznicowe zakamieniałe. W pokojach unoszący się zapach wilgoci i stęchlizny trudny do zlikwidowania!!! Ja tego obiektu nie polecam.