Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj.W Krystynie byłam w zeszłym roku na odziale neurologicznym .Ta część sanatorium była przed remątem,pokoje jednoosobowe z umywalką ,dwójki te ,które widziałam były z łazienkami ,baza zabiegowa bardzo dobra ,kriosauna super,bardzo mili pracownicy,posiłki jak dla mnie ok(ale ja nie jestem wymagająca ,dla mnie największe znaczenie mają zabiegi i z tych jestem bardzo zadowolona).Minusem jet złe planowanie ,często zdarzało się ,że zabiegi były planowane w porze posiłków.Nie wiem w jakim wieku jesteś ,ale większość osób to ludzie starsi,ja trafiłam na grupę przesympatyczną.Na miejscu jest mała kawiarenka ,na imprezy chodziliśmy do Słowackiego albo wojskowego ,pobyt dla mnie pod każdym względem był udany.Serdecznie pozdrawiam życząc owocnej kuracji ,w razie pytań chętnie odpowiem .i jeszcze jedno na ternie jest wi fi'
Witaj Haniu .Czajnik ,lodówka ,telewizor płatny, to było w każdym pokoju ,jaki widziałam .Myślę , że z pobytu będziesz zadowolona ,najważniejsze to dobra rehabilitacja i dobrane towarzystwo ,czego Ci życzę.Ja obecnie oczekuję na sanatorium i poprosiłam o Krystynę tylko nie wiem co z tego wyniknie. Pozdrawiam
witaj Elizabet i dziękuję za te wszystkie informacje . Masz rację najważniejsza to rehabilitacja no i współlokatorki a resztę mozna sobie zorganizować . W Busko Zdrój już byłam dwa lata temu tyle że w sanatorium Włókniarz i było super , dziewczyny z pokoju były prawie w moim wieku(tzn. prawie i lekko po 50) to żeśmy się dogadywały .Przeraża mnie tylko dojazd do Buska , ponieważ jestem z woj. Podlaskiego .Dzięki za informacje juz zacznę się pomalutku pakować .Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę