Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
napewno sobie załatwie ,jak nie tu to tam ,tylko poczekam jeszcze troche bo u nas czeka sie 18 miesiecy z NFZ ,to wypadłoby zimą a ja zimą nie chce ,jade z ZUS we wrześniu ,to jak wróce ,to sie zaczne kręcić za skierowaniem
pozdrawiam
Wysłałem ci wiadomość na PW. Dokładnie przeczytaj. Okresy oczekiwania są zależne od choroby i mogą być krótsze. Szczegółów dowiedz się w swoim NFZ-cie.
Chyba strzeliłem kapitalne głupstwo. Mogłem wybrać uniejów, a wziąłem poddębice. Doczytałem się że to zwykły szpital świadczący usługi rehabilitacyjne w ramach ZUS. Kicha chyba się popłaczę .
Witam wszystkich miłych forumowiczów
Chcę ubiegać się o sanatorium z ZUS (Łódź).
Zastanawiam się czy już zacząć się starać o skierowanie - mogłabym sobie pozwolić na 24 dni nieobecności w pracy w lutym/marcu.
Proszę o informację czy orientujecie się jaki jest przybliżony czas oczekiwania na wyjazd w Łodzi?
dzisiaj moja lekarka wypisała mi wniosek o sanatorium w ramach prewencji z ZUS czy oprócz wniosku muszę dołączać jakieś ksera rtg lub inne badania ( krew, mocz itd) ? Ile czeka się na komisję w województwie pomorskim i ostatnia sprawa, gdzie w Gdańsku składać trzeba te wnioski , trzeba osobiście czy można wysłać pocztą ?
Aqula na komisję weź historię choroby, rtg, tk czy co tam jeszcze masz.
Co do województwa to akurat Ci nie pomogę... ja czekałam chyba jakieś dwa tygodnie.
Nie jestem też pewna czy można wysłać pocztą ale pewnie jeszcze ktoś się odezwie w tym temacie albo zadzwoń do swojego Zus i się dowiedz.