NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Post autor: marika »

Mężczyźni to nieskomplikowane istoty. Są albo głodni, albo napaleni. Jeśli widzisz, że facet nie ma erekcji, po prostu zrób mu kanapkę. :lol: :lol: :lol:
BOZENA196711
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2012 22:15

Post autor: BOZENA196711 »

Dobre :) :D :D Już teraz rozumiem dlaczego tylu panów w średnim wieku ma nadwagę :)
Choć niektórzy twierdzą że ten zbytek kilogramów po 40tce to inny powód.
Młody zagląda do lodówki, widzi co tam jest i idzie do łóżka, a starszy zagląda do łóżka widzi co tam jest i idzie do lodówki ;)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Mężczyźni - według badań - uznani zostali za bardziej romantycznych niż kobiety. Po prostu szybciej i częściej się *********. Badacze orzekli, że co czwarty mężczyzna zakochał się już po trzeciej randce, podczas gdy większość kobiet po dziesiątej. Oni też jako pierwsi skłonni są powiedzieć: kocham cię! :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mężczyżni uważają ,że nie można tak po prostu bezinteresownie zaprzyjażnić sie z kobietą.Każdy zalążek rodzącej się przyjażni ,traktują jako wstęp do seksownych spotkań i to jest w nich denerwujące.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie.

Każda z Was ma swoja opinie n/t mężczyzn
-Niechcę i Broń Boże nie zamierzam z Wami polemizowac -przewrotnie rzekłbym ,ze Każda z Was ma Swoje doświadczenie w "ujarzmieniu czy tez wychowania Swych PARTNERÓW "
Ale wierzcie Mi ISTNIEJE PRZYJAŹŃ Damsko-Męska i Męsko -Damska i wcale nie w wieku +40 jak jak to zostało opisane wcześniej ale przez Wiele lat a zaczeło się prawie 40 lat temu .
I wierzcie Mi Drogie Panie wielokrotnie Byłem czy też Jestem Zazdrozny o Moja Przyjaciólkę .
Ale jest to PRZYJAŻŃ na dobre i na złe
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Podoba mi się jak kobiety chyba po osobistych doświadczeniach próbują stworzyć własny wizerunek mężczyzny.
Ale gdy kobieta zmienną jest to jak mężczyzna ma się przystosować ?
forumowicz

Dzi tak się przyjęło i zadomowiło w słownictwie polskim twierdzenie o zmienności kobiet.Zmienni są też mężczyżni ,oj zmienni. :( :lol: Zarówno u jednych jak i u drugich ta zmienność może być całkiem fajna,zależy jaką ma ona rangę,oraz czego dotyczy.Jeśli taka postawa zmienności przekłada się w życiu na podejmowanie ważnych decyzji,w wyniku czego obydwoje dużo tracą,lub wprowadzają w związek taką uczuciową"dezorganizację"" to nie jest to fajne.Ale jeśli zmienność ma polegać na zmianie kawiarenki na spotkanie,koloru włosów czy krawatu,to taka ,tylko urozmaica tę szarą rzeczywistośc. :) :)
forumowicz

Powinni być bardziej dyskretni.A oto przykład ,przed chwila w markecie rosły gość ochroniarz przetrzepał starszej kobietce siatkę przy kasie ,na oczach innych klientów >Nie byłam grzeczna i gosciowi sie zebrało ,pani kasjerce też za wtracenie się.I co z tego ,że sie tłumaczył mi jak to ludzie kradna itd ,że to jego praca.Panowie badżcie może bardziej dyskretni ,pewne rzeczy mówi się i czyni na tzw"zapleczu" a z tego zaplecza nie wywleka się na swiatło dzienne.Czyli nie tylko gość niedyskretny i nie kompetentny ,to jeszcze taka umowna"'papla" .Kontrolujac tak starszą osobę to tak jak by wszystkim wypapłał ,co kobietka w tej biednej siateczce miała. :evil: Panowie wiecej dyskrecji -wszyscy panowie.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Tu w opisanym sklepie to specjalnie robią takie "pokazowe" do postraszenia pozostałych kupujących.
Często kasjerki swoim znajomym nie wbijają do kasy wszystkich zakupów z koszyka. Masz rację,
ukierunkowanie się na starszych to już gnębienie i słabość ciecia z tzw marketu.
forumowicz

z11894060S,Zamkniety-dach-na-Stadionie-Narodowym.jpg
Mężczyżni budowali ten piękny stadion :lol: :lol:
Zablokowany