Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdyby można cofnąć czas tylko o rok bo tęsknię ,bo nie widzę blasku Twoich oczu .Wstaję rankiem i mam niedosyt.Czuje się jakby ktoś poprzestawiał mi moje życie .Zadziwiające jak bardzo może nam kogoś brakować .Takie przemyślenia z pociągu .
Zaczaruję nam czas, żeby się cofnął
By sie poczuć, jak gdzieś .. kiedyś...
Zimą , latem , jesienią , czy wiosną.
By otwarte ramiona na nas czekały
I perony nigdy więcej nie były juz puste
Żeby bliskie osoby przy nas zostały
By przeglądać się w ich oczach, jak w lustrze.
Niech czas cofnie się rok, cztery, pięć lat
Skończymy wówczas marzyć i śnić
Będziemy wtedy inaczej patrzeć na świat
Wróci nadzieja, że można razem być .....
Witam
Bardzo , bardzo bym chciała mieć taką moc i cofnąć czas do do września zeszłego roku. Minęło już troszkę czasu a ja niestety nie mogę się pogodzić z tą tragiczną sytuacją.
Ciągle mam taką nadzieję, że mąż wrócić,