Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
principiante pisze:ja złożyłam papiery i czekam na numer już chciałabym odliczać tak jak Wy
kiedy złożyłaś wniosek
Basiu papiery złożone na początku października.Przyszlo pisemko,że zostały zarejestrowane i czekają na ocenę lekarza balneologa.Poprzednim razem na nadanie numeru czekałam ponad 6 m-scy
To dziwne Ja po złożeniu wniosku od razu dostałam odpowiedź z nadanym numerkiem i terminem jaki muszę odczekać na spełnienie marzeń No tak, ale co kraj to obyczaj
Zbyszku dziękuję za współczucie. Ale jest to dla mnie bardzo trudne. Mam tego świadomość, że trzeba się pozbierać i żyć dalej. Zadaję sobie pytanie jak żyć.
Pozdrawiam
Mazowieckie, spadło mi 480 numerków w trzy dni!!!Nie wierzę własnym oczom, to musi być jakaś pomyłka!!!Jakby tak szło od początku, to już bym zapomniał gdzie ostatnio byłem w sanatorium.
Witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Miłego wieczorku życzę.
O matko i córko to w małopolskim tak długo się czeka. Myślałam że tylko u nas mazowieckim.