Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzięki Ewusia
Przez chwile myslałam o wykorzystaniu klapek basenowych, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić że np zakładam je na skarpetki do dzinsów
Albo do jakies spódnicy... Kobiety jednak mają przerąbane, szczególnie gdy przywiązują wagę do wyglądu
Zawsze największy problem mam właśnie z butami.Klapki basenowe...TYLKO na basen...higiena.
W sumie najlepiej rozwiązałam sprawę kapci,wzięłam skórzane klapki na koturnie i służyły jako kapcie i butki po sanatorium.Z ćwiczeniami problem rozwiązał się - na salę można było wchodzić tylko w skarpetkach.Ale reszta,pięć,czy sześć par...cała torba.
My kobiety mamy przerąbane, kochamy buty i torebki Pakując się wydaje nam się, że wszystko będzie nam potrzebne , a zwłaszcza różnego rodzaju i koloru ...buty Nie ma to jak lato
Moja siostra,wybitny amatorski talent krawiecki,poszyła mi cudnej urody woreczki na bieliznę i obuwie.Pakuje się dużo łatwiej i łatwiej się "upycha". Polecam
I potrafimy się ładnie spakować Musiałam się przenieść pół godziny po zakwaterowania do innego pokoju i ....trzy razy obracałam z gratami bo spakować się drugi raz tak samo nie potrafiłam