REFLEKSJE NAD ZYCIEM-NASZYM ZYCIEM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: REFLEKSJE NAD ZYCIEM-NASZYM ZYCIEM

Post autor: forumowicz »

Kruszynko, znamy MIXA, jak mówi, to na pewno będzie dobrze :D
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Dziękuję Basiu, że udało Ci się znaleźć chwilę czasu . Czym zasłużyłaś ? Jesteś taką miłą cząstką tego forum :).
Miłej i spokojnej niedzieli.
forumowicz

Dziękuję, to naprawdę miłe słowa :) :) :) . Walka z chorobą Mamy to materiał na osobny wątek. Pozdrawiam :)
forumowicz

W życiu miłe są tylko chwile, a każdy dzień się nie powtórzy. Lepiej mieć co wspominać niż żałować, że czegoś się nie zrobiło w życiu :). Warto więc czasem się zapomnieć, utonąć w marzeniach i zrobić to czego pragniesz- zatracić się w miłości. Tylko to się liczy, żaden "rozsądek" nie da tyle radości i szczęścia :D :D :D
forumowicz

Pixi Dixi ,słyszę często pokrewne powiedzonko:.."że lepiej grzeszyć i żałować,niż żałować ,że się nie grzeszyło..." :lol:
forumowicz

PixiDixi, dołączam do zgodnego chórku tych, co nie chcą żałować ... :))
forumowicz

Miło mi Basiu Ciebie usłyszeć :) Tylko zastanawiam sie nad nowym kolegą na forum ;) Nad PixiDixi ,mam wrażenie ,że nie jest taki nowy :o ,dziwnie stawia kropeczki w tym samym miejscu i znaki zapytania i jakoś tak kojarzy się mi ze starym znajomym z tego forum ,tylko o nowym milutkim nicku :lol: :lol: :lol: Prawda ;) :) Ale starych nowych znajomych serdecznie pozdrawiam :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

kruszynko, :) życie jest cudowne tylko trzeba umieć z niego wycisnąć to co najlepsze :) Miłego dzionka życzę wszystkim forumowiczom :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Czy refleksje nad życiem to najczęściej przychodzą nad ranem, czy na koniec dnia...tak około północy ?
Yoko91- ja z życia wyciskam od bladego świtu tylko tego najlepszego nie za dużo jakoś :). Miłego dnia.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

dzi, : około północy śpię, jestem rannym ptaszkiem :lol: :lol:, to refleksje ranne, a co do tego wyciskania, to może trzeba bardzo mocno się starać . :)
Zablokowany