Najlepszy jest pierwszy raz a kolejne to już bajkamedi pisze:I potrafimy się ładnie spakowaćMusiałam się przenieść pół godziny
po zakwaterowania do innego pokoju i ....trzy razy obracałam z gratami bo spakować się drugi raz tak samo nie potrafiłam
Co zabrać do sanatorium
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Re: Co zabrać do sanatorium
Napisz, proszę czy różnica wieku, między wami jest zbliżona?
-
forumowicz
okazało się że zapomniałam kombinerek, a to taka potrzebna rzecz !!!!
Basia
-
forumowicz
Niwa słynie z przeprowadzekmedi pisze:I potrafimy się ładnie spakowaćMusiałam się przenieść pół godziny
po zakwaterowania do innego pokoju i ....trzy razy obracałam z gratami bo spakować się drugi raz tak samo nie potrafiłam
Medi
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Basiu zadziwiasz mnie. Po co dziewczynie kombinerki? Takie rzeczy jeśli są potrzebne to zawsze w sanatorium jest mechanik, taka złota rączka i u niego znajdziesz pomoc w razie potrzeby. Może jesteś koleżanką po fachu co jest raczej rzadkością wśród dziewczyn. Jedna na krótko była nawet moją przełożoną z czego byłem bardzo zadowolony bo była nieco młodsza i było na czym oko zawiesić i na dodatek mieszka w sąsiednim bloku.barbara-g1 pisze:co zabrać do sanatorium?
okazało się że zapomniałam kombinerek, a to taka potrzebna rzecz !!!!, poza tym WSZYSTKO MIAŁAM !
Basia