Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: basiat »

Kto wie, Jan, kto wie....
Postanowiłam wykorzystywać wszystkie możliwości wyjazdów na kuracje (zachęcona Twoją osobą) więc może szybciej, niż się spodziewamy :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

basiat pisze:Princi, bez scyzoryka- takiego wypasionego ( z korkociągiem :lol: :lol: ) nie ruszam się
Basia :kwiat: o takim pisałam.....kilka razy ratował nam życie ;) :lol: zimą zabieram ze sobą malutką grzałkę........do grzanego wina :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja zawsze staram się nie zapomnieć o ładowarce do akumulatorków do aparatu fotograficznego :D
Aparat foto jest dla mnie ważnym elementem każdej podroży :)
Ładowarkę do telefonu zawsze można pożyczyć lub kupić za niewielkie grosze ;)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam wszystkim :kwiat: już wszystko napisane co zabrać do sanatorium przy kilku kuracjach zawsze taki drobiazg zabierałam foliową
koszulkę potrzebna do karty zabiegowej zawsze to czysto i estetycznie można oczywiście kupić wszędzie groszowe sprawy :roll:
Jeszcze zabieram smycz do kluczy nie zginą każdy ma swoje spostrzeżenia pozdrawiam wyjeżdzających :roll:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

O tak! Masz rację,to niewiele miejsca zajmuje, ale jest bardzo potrzebne.Masz u mnie wielkie podziękowanie za podpowiedż :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

grazynamackowiak pisze:Witam wszystkim :kwiat: już wszystko napisane co zabrać do sanatorium przy kilku kuracjach zawsze taki drobiazg zabierałam foliową
koszulkę potrzebna do karty zabiegowej zawsze to czysto i estetycznie można oczywiście kupić wszędzie groszowe sprawy :roll:
Jeszcze zabieram smycz do kluczy nie zginą każdy ma swoje spostrzeżenia pozdrawiam wyjeżdzających :roll:
Jeśli chodzi o koszulkę na kartę zabiegową, to faktycznie karta wygląda estetyczniej i jest zdecydowanie czystsza. Niestety jest to utrudnienie dla rehabilitantów podpisujących kartę. Każdą trzeba wyjąć z koszulki, złożyć swój autograf lub pieczątkę, a następnie włożyć. Podczas ostatniego mojego pobytu w sanatorium wszyscy prosili o przynoszenie kart bez koszulek.
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49

Post autor: teresa63 »

Witam pakujacych i rozpakowanych ;)
Ja za 60 dni zaszczyce nasz kochany Baltyk :!: - oby nie zamarzl :?
Walizeczka juz na srodeczku - plastry wlozone o ilosci bucikow jeszcze mysle :oops: i
jeszcze i to i owo na zmiane i bizuteria pod kolor i jeszcze,,,,,,, wiertarka :lol: bo moja znajoma :lol:
kilka lat temu to w calym osrodku ponaprawiala i elektryke i krany :lol:
Pytalam - kiedy i po co :?: no jak wszyscy szli na tance- a wszystko wysiadlo!: to tez moze tak byc a ze to ,,,, zima to moze wszystko ,,, wysiasc razem ze specjalista ,,,, od napraw- a tak wyciagne maszynke z neseserka i po klopocie :lol: - co wy na to :?: :?:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

To gratulacje. :D
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49

Post autor: teresa63 »

No widzisz - trzeba miec i wyobraznie :roll: i zabezpieczenie ,,,, w razie czego :?: :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

teresa63 pisze:Witam pakujacych i rozpakowanych ;)
Ja za 60 dni zaszczyce nasz kochany Baltyk :!: - oby nie zamarzl :?
Walizeczka juz na srodeczku - plastry wlozone o ilosci bucikow jeszcze mysle :oops: i
jeszcze i to i owo na zmiane i bizuteria pod kolor i jeszcze,,,,,,, wiertarka :lol: bo moja znajoma :lol:
kilka lat temu to w calym osrodku ponaprawiala i elektryke i krany :lol:
Pytalam - kiedy i po co :?: no jak wszyscy szli na tance- a wszystko wysiadlo!: to tez moze tak byc a ze to ,,,, zima to moze wszystko ,,, wysiasc razem ze specjalista ,,,, od napraw- a tak wyciagne maszynke z neseserka i po klopocie :lol: - co wy na to :?: :?:
Masz poczucie humoru. To dobrze wróży. Jakby wszyscy zabierali wiertarki i inne narzędzia to sanatoria zaoszczędziłyby na etatach. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ