UNIEJÓW PARK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

UNIEJÓW PARK

Post autor: halina »

Witam Ciebie Mariolu i przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.Nie zaglądałam tu od mojego wyjazdu do Uniejowa. Dzisiaj mija miesiąc jak wróciłam z Uzdrowiska w Uniejowie. Powiem tak, jechałam do tego Uzdrowiska pełna obaw, myślałam , że dzięki temu portalowi znajdę kogoś kto też wyjeżdża do tego uzdrowiska lub kogoś kto tam był, ale niestety nikt się nie odezwał. Powiem, że trochę się obawiałam tego jak tam będzie, ale moje obawy okazały się niepotrzebne. Uzdrowisko jest bardzo piękne, położone w parku, blisko do term. Przyjeżdżając do uzdrowiska trafiłam na bardzo miłą obsługę w recepcji. Ogólnie wszędzie bardzo czysto, pokoje sprzątane dwa razy w tygodniu, wymiana ręczników na życzenie kuracjusza. Bardzo mili lekarze, pielęgniarki i personel prowadzący zajęcia. Wyżywienie bardzo dobre, w końcu uzdrowisko 4-gwiazdkowe. Zajęcia były rozłożone na cały dzień. Ostatnie kończyły się o godz.20.30 i to był jedyny minus, bo o tej godzinie to wszyscy byli już zmęczeni. Moim zdaniem powinny kończyć się szybciej, żeby wieczór mieć już dla siebie. Poznałam tam bardzo fajnych ludzi z którymi mam cały czas kontakt. Bardzo miło wspominam tam spędzony czas. Gdybym mogła to chciałabym tam jeszcze raz pojechać. :D Pozdrawiam Ciebie Mariolu i życzę wszystkiego dobrego :)
ODPOWIEDZ