Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny zainspirowałyście mnie do założenia tematu...Polski język to trudny język, na co dzień możemy spotkać się z mnóstwem błędów ...czasami śmieszne, czasami nie
Nie miałam odwagi zrobić zdjęcia, ale widzialam,że niekórzy ukradkiem robili..... W sklepiku na pewnym bazarku, pewna pani sprzedawała kurtki. Karteczka przypięta do jednej z kurtek informowała, że w sprzedaży są kurtki w różnych kolorach......,.....,....... i kapuczyno
Ja już kupowałam glejfluty...
Ale tutaj to chyba nie o trudność języka chodzi,tylko o jego nieznajomość.Trudność to mogą mieć obcokrajowcy,jak im wszystko szeleści...
A widzieliście kiedyś "Ananasy w plajsterkach"????? Ja widziałam taki napis zrobiony odręcznie w dużym sklepie samoobsługowym w dużym mieście ,,,,,,,,,,