Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
aqula » 03 gru 2014 20:24
I pomaga ten dopisek ?
Hm u mnie ostatnio było napisane Świeradów czyli góry a dostałam Ciechocinek z którego z przyczyn zawodowych musiałam zrezygnować.Ale z reguły dwa razy pod rząd tej samej miejscowości nie przydzielają Aqula
Aqula to w takim razie wizytę lekarską i złożenie wniosku masz za sobą. Ja też planuję w grudniu zacząć załatwiać formalności i ustawię się z Wami w kolejce. pozdrawiam wszystkich oczekujących na wyjazd