Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Suzen pisze:Witaj Nietuzinkowa40
Nie wiem czy jest możliwość rezerwacji wcześniejszej w Medikurze.
Ja nigdy nie rezerwowałam pokoju na pobyt...Z doświadczenia swojego wiem,że nie zawsze można znaleźć przyjazną duszę w swoim pokoju.
Są ludzie również obok oraz w ...innych sanatoriach,którzy podzielają Twoje zainteresowania Fajnie jest razem tworzyć zgraną "paczkę. "
Nie martw się,chociaż to jest Twój pierwszy wyjazd wszystko będzie dobrze ,zobaczysz. Jesteś Optymistką i nią bądź.
Pozdrawiam serdecznie
Dziękuje kochana
Zostawię zatem losowi wybór pokoju i mojej towarzyszki ....
W końcu raz sie żyje
Optymizmu to fakt mam sporo Jeszcze wiecej poczucia humoru
Tak więc powinno być ok
Pozdrawiam cieplutko
Wesoła ......... 40 jak masz chęć na rezerwację, to wystarczy zadzwonić do Medikura i wszystkiego się dowiesz z pierwszej ręki. Ostatnio chciałem zrobić rezerwację i nie było możliwości a ślepy los obdarzył mnie trójeczką i było lepiej niż na poprzednich wyjazdach. Jak widzisz różnie to bywa, choć mogłem mieć i jedynki np. w Nałęczowie bo kolega tym rządził ale nie skorzystałem nigdy z tego dobrodziejstwa i nie żałuję. We dwoje weselej. chyba, że trafi się smutas to i tak za ścianą może być ktoś weselszy. Jak masz dobry humor i dowcip to towarzystwo zawsze się znajdzie, bądź tego pewna. Miłego pobytu i zadowolenia po powrocie a na dobry początek
jan19557 pisze:Wesoła ......... 40 jak masz chęć na rezerwację, to wystarczy zadzwonić do Medikura i wszystkiego się dowiesz z pierwszej ręki. Ostatnio chciałem zrobić rezerwację i nie było możliwości a ślepy los obdarzył mnie trójeczką i było lepiej niż na poprzednich wyjazdach. Jak widzisz różnie to bywa, choć mogłem mieć i jedynki np. w Nałęczowie bo kolega tym rządził ale nie skorzystałem nigdy z tego dobrodziejstwa i nie żałuję. We dwoje weselej. chyba, że trafi się smutas to i tak za ścianą może być ktoś weselszy. Jak masz dobry humor i dowcip to towarzystwo zawsze się znajdzie, bądź tego pewna. Miłego pobytu i zadowolenia po powrocie a na dobry początek
Dziękuję Jan19557 zadzwonie tam ale zdam sie na ślepy
los ...w sumie jadę tam na 24 dni a nie na całe życie ...
Pozdrawiam miłego Pana Jana
Suzene no pewnie, że Kołobrzeg atrakcyjniejszy to w końcu uzdrowisko i miasto a Ciechocinek, choć go uwielbiam, to maleńka dziura , na całe szczęście nie pozbawiona uroku.
Do Kołobrzegu jadę w kwietniu a w styczniu, ze względu na różną pogodę, gdzieś bliżej bo nie uśmiecha mi się jechać po lodzie lub po śniegu tyle kilosków:)