prosze o opinię o Gryf w Kołobrzegu! wyjazd prywatny!!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

prosze o opinię o Gryf w Kołobrzegu! wyjazd prywatny!!

Post autor: forumowicz »

był ktos z Was tam prywatnie? jaka jest różnica w pokojach,wyżywieniu? kusza dobrą ofertą ,czy warto?
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: prosze o opinię o Gryf w Kołobrzegu! wyjazd prywatny!!

Post autor: margolka63 »

O ile mogę podpowiedzieć, to prywatnie proponuję sanatorium San! Rewelacja, wspaniałe pakiety 7 dniowe.
Kajko
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 18:45

Post autor: Kajko »

Szanowna Pani - Prosze poszukac wstecz w opiniach pisalismy w mcu wrzesniu ze jest to najgorsze sanatorium jakie moze byc w Kolobrzegu, warunki mieszkalne bardzo zle , zachowanie recepcjonistek i pani menadzer - chamskie zachowanie, pokoje smierdzace, na sniadanie kaza kuracjuszom przychodzic na 7.15 rano gdzie jeszcze mozna spac. Dla kuracjuszy z NFZ przydzielaja pokoje w drugim budynku, bo w pierwszym sa tylko dla Niemcow.
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

Panie Kajko, ja nie piszę o Gryfie tylko o Sanie! :)
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

MAX z tego co słyszałam osobiście Gryf nie ma dobrej opinii. Na pochwałę zasługuje tam kawiarnia, w której można potańczyć. Gra moim zdaniem najlepszy zespół w Kołobrzegu: Alicja i Tomek. Wystrój kawiarni też jest bardzo ładny. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ