Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jan19557 pisze:
Zawsze pomagam jak tylko mi na to pozwalają w domu. Głównie zakupy bo porządki KOBIETA musi zrobić sama bo i tak po tobie będzie poprawiać. Do kuchni też mnie nie dopuszcza. To jej królestwo. A ja jestem zbyt uległy aby z tym walczyć.
Bardzo dobrze, że pomagasz ale wcale nie musisz się tak ograniczać . Ja wywalczyłem sobie swoje miejsce w kuchni i tak sprzątam, aby nie było co poprawiać . Pozdrawiam Cię Janie i życzę sukcesów w walce
Cóż z racji twojej natury potrafisz robić krecią robotę więc się nie dziwie, że ci się udało.
Wiesz, jak można się przekonać, czy kobieta jest naprawdę piękna?
Przyjrzyj się jej rano, zaraz po przebudzeniu.
Bez makijażu, bez wymyślnej fryzury, jak ją Pan Bóg stworzył.
Jeżeli jest naprawdę piękna, to i wtedy będzie. Jonathan Carroll