Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ślicznie dziękuję potrzebuję jeszcze znaleźć połączenie bliskiej osobie z Lądka zdrój do Białegostoku 2 stycznia proszę o podpowiedź gdzie o której itp
z Lądka podobnie najpierw do Warszawy o 20:55 przyjazd na dworzec zachodni a potem do Białegostoku o 7:50 ale odjazd z dworca metro Młociny
Senta ja osobiście zawsze jak wyjeżdżam to korzystam z portalu e-podróżnik a może blablacar
Jest też jeszcze taki o 9:33 z Lądka do Wrocławia Pospieszny na DA Centralnym jest o 12:02 O 12:30 z tego samego Dworca do Warszawy metro Młociny Warszawie jest o 17:30 .
O 18;14 z Warszawy Młociny do Białegostoku.Białystok 21:30
Tylko 11 godzin 57 min
Pozdrawiam
Połączenie przez Wrocław Polskim Busem jest bardzo rozsądnym rozwiązaniem.Kupujesz przez internet bilety na Polski Bus relacji Wrocław Warszawa i Warszawa Białystok lub w odwrotną stronę.Pamiętaj tylko że z Wrocławia do Lądka są w ciągu dnia są tylko 3 autobusy z czego jeden tylko w dni robocze 11.40,13.40 robocze i 19.40.(docelowo Stronie Śląskie). Ten o 9.28 z Lądka też jest tylko w robocze.
Pozostałe Lądek Wrocław 6.31 12.56 16.11.
ale jak mogę te bilety kupić , do Lądka już mam ale muszę znaleźć połączenie bliskiej osobie 2 stycznia z Lądka gdzie mam szukać bo na e-podróżniku nie ma żadnych połączeń 2 stycznia
Senta ja swój bilet kupowałam przez internet na stronie Polonus-a oczywiście na ten autobus z Warszawy do Lądka o 21:00 a powrotny kupiłam w dniu wyjazdu do sanatorium na dworcu autobusowym pozdrawiam
na blabla jest oferta na wspólną jazdę 2 stycznia do Białegostoku ale z Wrocławia