Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam.Dawno nie zagladałam na forum ale jeżeli chodzi o numerki przesuwaja się potwornir powoli.Przez dwa tygodnie ubyło ok 450.Dzieki Krystyno za informacje odnosnie weryfikacji.Moja przebiegała bardzo wolno ok.1,5 m-ca.Byłam w Ciechocinku w sanatorium ale nie w Grażynie i słyszałam,że sobie panie z którymi rozmawiałam w parku chwaliły zabiegi i warunki zakwaterowania.Chyba tylko na basen solankowy musiały chodzić kawałeczek...ale to dla zdrowia trzeba spacerować jak najwięcej.Gratuluję Halince i Mirkaj,że już doczekały się przydziału do sanatoriumKołobrzeg super też bym chciała ale Ciechocinek też jest w porządkuSpacery pod teżniami zamiast nad brzegiem morza.Kiedy ja sie doczekam .Mój numer obecnie 5560.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.DZISIAJ POCHMURNY DZIEŃ WIEC PRZESYŁAM WIRTUALNE BUZIACZKI.
Witam Cię mirkaj cieszę się że dostałaś Kołobrzeg bo ja też mam tylko ja mam do Arki od 29 listopad a może będziemy miały okazję się spotkać ? i wypić kawkę .... napisz skąd i czym będziesz jechać ? ja też jadę z mężem i już nie mogę się doczekać tego wyjazdu i Ci powiem że już raz byłam w sanatorium w Ustce w lutym i byłam zła bo było zimno nawet nie mogłam pospacerować i miałam nadzieję że teraz się załapię chociaż na pażdziernik ale niestety znów zima ................ trudno a może będzie ok .... pozdrawiam
Renialek - dziękuję . Nie martw się ,jeszcze ze 2 miesiące i też pojedziesz Halinka 03 - myślę , że koniecznie musimy się spotkać , tak , tak ... Podaję mojego e-maila celem ustalenia co , gdzie i kiedy [email].pl . Wyjeżdżamy z Łodzi
Witam . Halinko03 ja dopiero w tym roku oczekuję na swój przydział do sanatorium a mam numerek 21300 więc prawdopodobnie wyjazd przypadnie
maj-czerwiec przyszłego roku. Pisałam o moim ubiegłorocznym oczekiwaniu na wyjazd do sanatorium (też wyjechałam tak jak Ty w terminie od 30 listopada). Zazdroszczę Ci tego wyjazdu nad morze, bo wtedy będzie najwięcej jodu. Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego wypoczynku
[quote="Yoko91"]kruszynko, dziś zajrzałam do przeglądarki przy 19.000 tys. zdziwienie weryfikacja skierowania ,a już miałam nadzieję że pojadę wiosną a tu znowu zima pozdrawiam ,kolorowych snów. [/quo Yoko coś przegapiłam sorki ,wiesz ja zawsze jeżdżę zimą i nawet prze te wyjazdy pokochała tę porę roku
Witam wszystkich oczekujących i tych ,którzy już mają skierowanie ale dodaja nam otuchy ,że to juz już i my tez pojedziemy.Mirkaj piszesz,że moge dostać za 2 miesiące przy numerze 5550 czyli styczeń...pełnia zimy.Byłam kiedyś w Ustce w listopadzie ale była jak na ten miesiąc cudowna pogoda... tylko szkoda,że dni są wtedy takie krótkie i czas szybciej leci.Może ktoś z forumowiczów też pojedzie w styczniu...napiszcie.Wtedy milej będzie czekać.
Pozdrawiam.Jestem strawsznie jakaś niecierpliwa...Czy tylko ja?
Witam wszystkich oczekujących w kolejce i tych którzy już mają swoje skierowania ja właściwie to za miesiąc o tej porze będę wyjeżdżać do kołobrzegu bardzo się cieszę teraz tylko pakowanie walizy wiadomo że samo pakowanie to sama przyjemność przynajmniej ja uwielbiam się pakować ................ a dla tych co czekają małe słowo pocieszenia że ja też swoje wyczekałam i się nadenerwowałam bo tak się wlekła ta kolejka a w ostatnim miesiącu to koszmarnie się dłużyło ale nadszedł ten dzień ........... i dla was też nadejdzie więc życzę cierpliwości .. chciałam spytać czy ktoś był w ARCE KOŁOBRZEG ? albo słyszał jakieś opinie o tym ośrodku naczytałam się na forum ale może ktoś coś wie z moich znajomych z tego forum ? będę wdzięczna --- pozdrawiam gorąco pa pa
witam znalazlem ten portal i jest ciekawy ja mam nr 28 tys i cos tam i wypada ze pojade w zimie? Nie za brdzo mi sie to usmiecha czekam do wiosny, Ja juz bylem 4 razy w sanatorium i sobie bardzo chwale.!pozdro dla kuracjuszy