Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W świętokrzyskim NFZ bardzo szybko zaczęły spadać numery prawie 200 co dziennie mam 4219 liczyłam na kwiecień a tu chyba będzie luty' Jak by dali Krynice to może bym jakoś przebolała
maadziula pisze:W świętokrzyskim NFZ bardzo szybko zaczęły spadać numery prawie 200 co dziennie mam 4219 liczyłam na kwiecień a tu chyba będzie luty' Jak by dali Krynice to może bym jakoś przebolała
Powodzenia,chociaż to Kwiecień to BARDZO optymistycznie
6basia6 pisze:Witaj mamylka Idziesz jak burza W tym samym czasie byłyśmy ostatnio w sanatorium, a Ty w porównaniu do mnie, masz bliżej niż dalej U mnie na liczniku 10108 Pozdrawiam cieplutko
Kiedy składałaś wniosek, bo ja w grudniu 2013
Wniosek składałam w maju b.r. Wcześniej nie mogłam, bo moja rodzinna powiedziała, że ma wytyczne z nfz i może wypisać wniosek dopiero po upływie 8 m-cy. Pozdrswiam
ibizka wielkopolska pisze:U mnie 11... z przodu.Jak u Ciebie Aniag???
ibizko mam numerek 11 400 ,wiec kiedy pakujemy walizki >???? maj ??? czerwiec ,jak myslisz ,musimy gdzies tam po drodze do sanatorium sie umowic ,zeby wejsc razem