Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Masz rację MARGOT .Chociaż mój numerek teraz mnie zaskoczył .Pewnie czytałaś ...Rehabilitacja w sanatorium uzdrowiskowym ...czas oczekiwania 12 miesięcy i startuję z bardzo małym numerkiem ,,,Nie wiem od czego to zależy ...i Reumatologia to chyba najbardziej oblegany profil ....
uzupełniam - miałem na myśli cyfrę widniejącą na stronie www danego regionu NFZ...
ja sprawdziłem dzisiaj rano na śląskim...
dobrze byłoby, gdyby osoby aktywne ( zainteresowane ) sprawdziły w swoim regionie i podały ...
informacje z drugiej ręki są jak jedna pani drugiej pani...
To pozostaje mi tylko trzymać kciuki za wszystkich którzy cierpliwie czekają aby otrzymać super przydział i bardzo bardzo szybko ... I będę trzymać mocno .....
JACKY6....Podałam tutaj aktualne dane ...może żle napisałam ...Ale tak jest ,,,,Wielkopolska bo jeszcze pod nią należę ...a Mazowiecki bo mój przyjaciel do niego należy i też czeka ...