Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam w Świnoujściu polecam sanatorium Bursztyn ,Swarożyc te sanatoria nie mają bazy zabiegowej trzeba chodzić
do Zakładu Przyrodoleczniczego ,następnie sanatorium Energetyk z bazą zabiegową na miejscu
Każdy z kuracjuszy ma swoje zdanie spostrzeżenia a to jest moje zdanie pozdrawiam kuracjuszy
Dzięki bardzo za wszystkie podpowiedzi Ciocia moja w której imieniu pisałem dostała skierowanie do Bursztynu na pierwszy turnus w 2015 roku ale zrezygnowała z wyjazdu i odesłała to skierowanie Mówiła mi że słyszała od wielu osób że pierwszy turnus w nowym roku w Świnoujsciu to straszna chała i nie warto tam jechać i że lepiej odesłać to skierowanie z odpowiednim uzasadnieniem i jechać w innym terminie
W ten to właśnie sposób w styczniu będzie niewykorzystana połowa miejsc w sanatoriach....a my posiedzimy i ponarzekamy sobie na kolejki.Widocznie ciocia nie jechała w celach leczniczych ,bo wtedy każdy termin byłby dobry.
Powiem więcej w Bursztynie w innym terminie raczej wielkich szans nie ma,bo jest to dość ekskluzywne miejsce w większości wykorzystywane przez komercję.
Bursztyn -budynek przy promenadzie odnowiony zewnatrz ale srodek pozostawia wiele do życzenia. Na zabiegi daleko ,personel niemily. Jedzenie codziennie jedno i to samo, dużo, ale niesmaczne .Nie polecam. A juz jako komercja to porażka drogo,jes duzo fajniejszych miejsc i do tego sporo taniej.
Ja byłam trzykrotnie prywatniećwiczenia Bursztynie. Uwielbiam architekturę tego budynku. Wtedy jeszcze o posiłki ( świetne a jestem wybredna) i zabiegi były na miejscu. Teraz bieganie do Rusalki na zabiegi i jedzenie do Swarozyca. Ceny kosmiczne. Całe Świnoujście nie jest już takie jak kiedyś. Wszechobecna komercja nastawiona na Niemców.