Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry codziennych śniadanowiczów dziś spóżniona ale lepiej póżno niż wcale zabiorę kawusię niewiem czy została
poczytam posty zobaczę co u was sie dzieje pozdrawiam będę na pogaduchac
malgorzatas pisze:Aga lista obecności podpisana..stali goście byli..a nie Aguni3 nie było
Małgoś przepraszam ale dziś miałam trochę spraw do załatwienia, wstałam trochę później bo nocka z dokuczającym bioderkiem była prawie nieprzespana i dopiero teraz tu zajrzałam ale miło mi, że o mnie pamiętałaś