Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sztani nie ma co się martwić, jutro jak znajdę chwilę to z pracy zadzwonię i się dowiem ...w piśmie jest jasno napisane " na podstawie par. 3 ust.1 rozporządzenia MPS z dnia 14.12.2004 w sprawie orzekania o niezdolności do pracy ZUS w Gdańsku, kieruje Panią na badanie, które przeprowadzi lekarz orzecznik" ....nic o prewencji nie ma
Agula to jest najzwyklejsze wezwanie na komisje lekarską w zus-ie.Ja miałem takie dwa razy na zasiłek rechabilitacyjny i raz na rente.Pan bądż pani dr.będą za wszelką cenę próbowali cię wyleczyć .Pozdrawiam.
Aqula ja jak składam papiery o przedłużenie renty to dostawałam dokładnie takie samo pismo. Na jednej z takich komisji orzecznik przedłużając rentę dodatkowo wysłał mnie do sanatorium. Niestety nie pamiętam jak wyglądało pismo, które otrzymałam gdy sama składam wniosek o wyjazd. Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy
Dokładnie wysłał cię do sanatorium na prewencje rentową.Ale oni nie są tacy skorzy finansować nam takich atrakcji.Lepiej wzywać na komisje może się polepszyło i czas zabrać rente.Pozdrowionka.
Aqula ja identyczne pismo dostałam jak wezwali mnie na komisję lekarską przed wyjazdem do sanatorium. Myślę, że u Ciebie też o to chodzi i tego Ci życzę