Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi:-)
Daj znać co i jak:-)
U mnie to już tuż, tuż... Trzy tygodnie..
W oczekiwaniu na komisję, jutro mam wizytę u fizjoterapeuty, zobaczymy na kiedy mnie zapiszą na zabiegi
Princi, nie wiem gdzie mazowiecko ZUS kieruje. Ja od wielu osób miałam polecony Ustroń , sanatorium Róża. Łyknęłam, pojechałam i nie zwiodłam się na tych, co mi to sanatorium polecali
Ja się muszę pochwalić że mnie fajna babeczka (czytaj sympatyczna lekarka) wysłała do Sanvitu w Iwoniczu, termin i miejsce wybrałam bo miałam możliwość dzięki fajnym babeczkom z rehabilitacji.