Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję wszystkim za te mile wpisy. Wątpliwości są ale dzięki Wam mniejsze i cieplej na serduchu jak ludzie chcą podzielić się swoimi doświadczeniami. Życzę dużo zdrowka na ten pracowity przedświąteczny czas
dziękuję ewinko posty czytałam ale czy możesz wyrazić swoją opinię na temat przeżyć z Połczyna? Ja jadę do Podhala, w związku z terminem od 04.01 trochę się obawiam cóż można tam robić w wolnym czasie, wiosną i latem można dużo spacerować, pójść na basen do GRYFA ale co robić zimą? Z góry dziękuję za wszystkie informacje i pozdrawiam.
Robić możesz wszystko co tylko w duszy zagra. Zapewniam że nie będziesz się nudziła...jeśli tylko zechcesz. Nie prawdą jest żeby się dobrze bawić musisz podstkawiwać na szpilkach i w wieczorowej sukni. W większości ludziska chodzą na luzie, i tak ubrani żeby im było wygodnie...chyba ŻE? Naprawdę jest fajnie, zabieraj humor, wygodne buty do tańca i będzie ok
Ewinko , ciepelko na serduchu po tym co napisałas ,myślę że będzie OK. Tak czy inaczej jadę i mam nadzieję na pogodne towarzystwo, ją oprócz kości muszę też podleczyc głowę bo czasami już kiepsko działa. Wszystkiego co najlepsze na te zbliżajace się Święta. Pozdrawiam i napewno coś napiszę jak bedę tam na miejscu.