Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: forumowicz »

Tak jak napisał Robert to nie miejsca ale ludzie tworzą klimat, ten w Kołobrzegu był wyjątkowy, jedyny i niepowtarzalny bo nawet jeżeli będziemy ((a mam nadzieję, że tak będzie)) utrzymywali ze sobą kontakty to nie ma możliwości żeby się spotkać razem w tym samym składzie. Bo musiał by Ordynator Oddziałowy zebrać wszystkich na wieczór poezji. Jak zawsze pozostaje pytanie, kiedy spotkamy się ponownie - odpowiedź jest prosta, to zależy tylko od nas samych.............
forumowicz

Wszystko co piękne szybko się kończy :( .Nie mogłabym sobie wymarzyć lepszego towarzystwa na pobyt w Wenedzie,oby się kiedyś powtórzyło.
Pozdrawiam całą ekipę "szalonych kuracjuszy" :lol: ,kontakty utrzymujemy ze sobą i pozostają wspomnienia,ach te wspomnienia.... ;)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

:roll: :roll: :roll: 3/4.......nigdy nie zagaśnie :roll: :roll: :roll: ( wspomnienia oczywiście )
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

To już chyba wszyscy w domu :) Kontakty zostały i nadzieje na ich kontynuację też, a więc głowa do góry, wspominajmy piękne chwile, oglądajmy zdjęcia i liczmy na powtórkę :D
anula03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2012 16:03

Post autor: anula03 »

ja sie wybieram do arki kolobrzeg w listopadzie
forumowicz

....nigdy nie zagaśnie!!!,i moje niezapomniane urodziny,prezent też był wyjątkowy.Nie mogłabym sobie lepszego wymarzyć ;) .Dziękuję wszystkim za wszystko :D :D :D
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Moje urodziny w Kołobrzegu też trudno będzie zapomnieć. Szampana na molo również. Siostra Energia wróciła do domu naladowana energią :)
forumowicz

Blondi Twój prezent zajefajny... szampan urodzinowy z winogronami też. Melduję że również wylądowałam już w domu. Blondi popieram wyjazd wyjątkowy, wspomnienia jeszcze bardziej no nie wspomnę tu o tonach bitej śmietany. Pozdrowienia dla wszystkich,,,,,,,
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

I to jest własnie udane leczenie uzdrowiskowe - wszyscy zdrowsi, wypoczęci, uśmiechnięci i szczęśliwi :D Bywa, że po takim leczeniu spojrzenie na życie całkowicie się zmienia... Teraz popracujmy, potem plany, papierowe wnioski i znów trzeba będzie się podleczyć :lol:
forumowicz

Oj tak,tak Roberto,ja już w listopadzie mam kolejną komisję.Mam nadzieję,że zus będzie dla mnie nadal dobroduszny :mrgreen:
ODPOWIEDZ