Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam:)jadę tam gdzie Wy:)wiecie ile będzie trwał nasz turnus?Chciałam się czegoś dowiedzieć dzwoniąc do szczawna ale tam chyba ciągle wszyscy śpią bo nikt nigdy nie odbiera tel...na maila też nikt nie odpowiedział......Pozdrawiam:)
Wszystko zalezy ,Marto czy jedziesz z ZUS czy NFZ-24 lub 21 dni.
Dzieki kuty za życzonka:)ale wolałabym jednak nie korzystac juz z takich ofert.Szlachetne zdrowie...
W lutym złamałam obrzydliwie rękę i w najczarniejszych snach nie myślałam ze taki bedzie finał sprawy(9 miesiecy leczenia i rechabilitacji)oby sie miało ku końcowi.
miłego pobytu ,dobrego towarzystwa i "udanych "wieczorków integracyjnych-pozdrawiam
.. to Monika masz fajnie - na zabiegi w kapciach, na posilki w kapciach - bez wielkiego ubierania (szczegolnie w taka pogode), my z Haliny nistety musimy "sie odziac" w grubsze zeczy - co ma i dobre strony!!! Zycze pogodnego spojrzenia na sanatorium - bo tu nie wszystko jest takie idealne. ( mnie tu pasuje). pozdrawiam.