Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
tak Małgosiu to prawda ja osobiście zawsze staram się jednak najpierw przeczytać książkę a potem obejrzeć film mój małż za to woli film niż czytanie i u nas każdy wybiera to co lubi choć czasem małż czeka na mnie aż skończę książkę i wspólnie oglądamy film
Jeńca oglądałem trzykrotnie, nie będę tutaj odosobniony, że generalnie film uderza realizmem tragedii jaka działa się na Syberii. To że Niemiec zdecydował się uciec do "domu" nikogo nie dziwi, bo wielu próbowało ale z rożnym skutkiem. Poraża samo podejście że życie człowieka nie miało żadnej wartości dla Rosjan. Z drugiej strony to był okupant czyli Niemiec, każdy z nas patrzy w wiadomy sposób, ale jednak wspiera go bo .... wracał do rodziny. Film nie jest łatwy. Polecam film.