Stróże Centrum Rehabilitacji im. Ojca Pio 27.11.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tomek25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2012 10:39

Re: Stróże Centrum Rehabilitacji im. Ojca Pio 27.11.2012

Post autor: Tomek25 »

Coś się wymyśli :) no zobacze jeszcze ale chyba wolałbym autem jechać :) napewno szybciej i wygodniej :) ja mam 180 z 95 kg :) ale gruby nie jestem hyh :P
Ania33
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2012 12:59

Post autor: Ania33 »

Ja mam 165 cm wzrostu, wagi nie podam, ale chuda nie jestem, mam ciemne włosy do ramion, brązowe oczy. Znaki szczególne: stabilizator usztywniający na lewej nodze :lol:. Mam 33 lata. Tomek, a ty z jakim schorzeniem tam jedziesz?
Tomek25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja jestem po rekonstrukcji acl zerwalem na meczu ale jest dobrze jestem juz 4 miesiace po zabiegu niestety za swoja kase NFZ proponowal zabieg dopiero w styczniu smiech na sali. A ja mam 25 lat brunet oczy brazowe. Ja tam jade odpoczac nie wiem jakie zabiegi mi tam moga zaoferowac :)
Ania33
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2012 12:59

Post autor: Ania33 »

Ja jestem 8 m-cy po złamaniu i kość nie chce mi się zrastać. Lekarz z ZUSu wysłał mnie na rehabilitację, żeby przywrócić ruchowość kostki, a mój lekarz twierdzi, że za wcześnie na ćwiczenia skoro nie mam pełnego zrostu kostki i jeszcze strzałkowa nie zrośnięta. Pomimo, że kolejność nie ta w Zusie liczy się sztuka. Na komisji lekarz oglądał moją kliszę RTG może z sekundę. Nie wczuwał się.
Ciekawe czy to fajne miejsce to Stróże, bo ja się boję, że będę się czuła jak w szpitalu, a szpitale mnie przygnębiają. Trochę mnie wkurza ta telewizja na monety, też jak w szpitalu. Mam nadzieję, że będą jakieś inne formy spędzania wolnego czasu, że będą fajni ludzie. Zabiegi nie trwają chyba cały dzień, co potem :?: Czytałam, że tam nie ma za bardzo gdzie wyjść. Zobaczymy.
Tomek25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Zawsze mozemy w pokojach sie zabawic w wasnym zakresie jak nic ciekawego tam nie bedzie do roboty :)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Mam 35 lat, jakieś 168 cm wzrostu, raczej okrągła niż szczupła :D okularnica, włosy...hmmm szatynka z jasnymi pasemkami :) ale opis :P
Co do pomysłu spędzania wolnego czasu popieram Tomka.
Z taką ekipą zaczynam się mniej obawiać pobytu w Stróżach - a wiemy, że dobre towarzystwo to podstawa :)
Tomek25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Damy rade napewno będzie fajnie :) tyle tylko co by nas nie wyrzucili za szybko z tego sanatorium czytałem gdzieś, że straszny rygor tam jest pod względem alkocholu itd :) najlepiej wezniemy pokój dla 4 osób :) to nie będziemy z neigo wychodzić taka imprezka hehehehe :twisted:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Tomek z tym pokojem to nie ma szans :) Fajnie by było gdybyśmy my dziewczyny miały razem pokój a Wy chłopcy razem - wtedy zebrania w pokojach będą możliwe :)
Może wymienimy się numerami telefonów i już na miejscu 27.11. dajemy sygnał do miejsca zbiórki, poznamy się i pogadamy?
bommer
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2012 16:10

Post autor: bommer »

Dobrze prawisz agunia, dobrze prawisz :)
Tomek25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Pewnie beda nocne imprezki he tylko jak bedziemy wygladac na zabiegach hy :p
ODPOWIEDZ