Dobry Ton-Dobre Wychowanie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Dobry Ton-Dobre Wychowanie

Post autor: Selene »

MAX masz to jak w banku jakem Selene :!: :lol: Wszak pod jednym warunkiem: jak trafię następną kumulację w lotto :mrgreen: :lol:
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: stada-52 »

Z własnego doswiadczenia:jesli tylko wychodziłam przed szereg,zaraz dostawałam po łapach tzn.po kieszeni.I dobrze mi tak ,bo to mnie nauczyło ostrożności,uczciwosci i szacunku najwpierw wobec siebie.Udawanie kogoś lepszego,bogatszego przynosi odwrotny skutek.Piszcie dalej proszę.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Tutaj nie chodzi o udawanie ,ale poprostu o ZACHOWANIE pewnych zasad ,zasad ,ktore wynosimy poniekąd z domu.
Wiadomym jest ,że w każdej społeczności obowiązują jakies ustalone REGUŁY pospolity - sailor vivar .
Jestesmy nauczeni ,aby ustępować osoba starszym w środkach komunikacji ,Panią w Ciąży czy tez pewnych zasad ,ktore są w Naszej społeczności obligatoryjne -wejscie do lokalu czy pocałunek w dłoń Kobiety.
My nie jesteśmy z tzw BUSZU ,ale ostani czasy zauważyłem ,że wiele osób zachłystneło się pewnymi trendami i poprostu zachowuje się jak nie doszłe Księzniczki czy też Panie do towarzystwa .
Tak udają wielkie DAMY ( jak nie damy to nie mamy) czy w tym kierunku mamy iść ??
Zapewne wiele osób podziela moj pogląd , Bo mało osob uważa ,że ma napisane na CZOLE -Frajer -Sponsor.
Bywamy w Sanatorium ,aby poznac ludzi ,porozmawiac ,nieraz i się nieiracjonalnie Zabawić przekroczyć granice ,których wswym środowisku nieraz ze względu na pozycje nie przekraczamy .
Pewien Profesor był przeszczęśliwy ,że przez kilkanaście dnie rano chodził w T-Shircie a nie koniecznie wkoszuli pod krawatem .
Dlatego jako autor tego tematu cieszę się ,że tak wiele osób podziela Moj pogląd dotyczący regulowania należności.
Mnie w chwili obecnej stać na fanabelie , niewiem jak będzie za kilka lat ,ale miłym Jest spojrzenie sobie w lustro i nie unikac swego wzroku, że kogoś nieopatrznie naraziłem na koszta , a moze go czy jej ..poprostu niestać .
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

Dobrze to wszystko ująłeś i zgadzam się z Tobą w 100%. Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Selene zagraj we wtorek ,kolejna kumulacja ja zagram ,a niech tam!
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

Życzę wam powodzenia w tej kumulacji
forumowicz

Stada52 udawanie zawsze zostanie zauważone ,to tylko kwestia czasu .Warto być sobą takim ,jak się jest na co dzień.Ja chciałabym by ludzie starali się być dla innych dobrzy,delikatni,nie raniący siebie nawzajem nie zazdrośni o drobiazgi,uczynni , współczujący, pomocni ,taktowni,och wymieniać można jeszcze długo.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Bank rozbity :), kumulacja możliwa po wielu - bez nagrody głównej- losowaniach. Kruszynko zagraj za kilka wtorków,
teraz niech inni składają się na wygraną :). Pozdrawiam.
forumowicz

Witaj DZi ,tak zrobię pozdrawiam ciepło w pochmurny poranek ten na dworze i ten w sercu.
forumowicz

Chłopcy ,ja podobnie jak Yoko 91 płacę za siebie.Jeśli jest to kolejne spotkanie,to pozwalam płacić Panu,a zamawiam zwykle wodę mineralną :lol:
ODPOWIEDZ