Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
już jest - należy poszukać stosownego opakowania...
kuferek...
walizka ...
kontenerek ?
...
i puszkę na grzeszki na dokładkę ...
byle nie słoiki ...
bo te wiadomo - gdzie pojadą się kurować ...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
teresa63 pisze:Jeszcze tez przydal by sie spowiednik ( nie ktorym) bo po turnusie warto by bylo isc do proboszcza
- prosic o ,,,,, rozgrzeszenie
Teresko może bądź przykładem i sama idź do spowiednika. Wszak wścibstwo i obmawianie innych to też grzech . Masz rację. Proboszcz na pewno wysłucha wszystkich. Powodzenia. Między innymi na podstawie takich i podobnych wpisów inni uważają sanatoria za domy rozpusty. Czy takie odniosłaś wrażenie w trakcie swojego pobytu?
teresa63 pisze:Jeszcze tez przydal by sie spowiednik ( nie ktorym) bo po turnusie warto by bylo isc do proboszcza
Teresko może bądź przykładem i sama idź do spowiednika. Wszak wścibstwo i obmawianie innych to też grzech . Masz rację. Proboszcz na pewno wysłucha wszystkich. Powodzenia. Między innymi na podstawie takich i podobnych wpisów inni uważają sanatoria za domy rozpusty. Czy takie odniosłaś wrażenie w trakcie swojego pobytu?
Jan jestem ustatkowana a co do wpisow moze mi sie repertuar juz skonczyl (co potrzebne ) pisac chyba mozna - tylko zalezy - jak kto to odbiera- nie jestem z humorem na "bakier" pozdrawiam
Jaka wyjechałam taka i przyjechałam ,nadbagażu nie było ...a grzeszyć można wszędzie ,nie trzeba jeździć daleko by zgrzeszyć
W 100 procentach się zgadzam że grzeszyć można wszędzie ,nie trzeba jeździć daleko tylko że każdy myśli że w tych sanatorium to dzieje się nie wiadomo co pozdrawiam
Witam
Jak ma ktoś zamiar po powrocie z sanatorium iść do spowiedzi ( bo ma się z czego spowiadać) to bardzo proszę, nie mam nic na przeciw.
Ja nie odczuwam takiej potrzeby.
O której najlepiej przyjechac do sanatorium?Rano?Czy wtedy jest wieksza szansa wyboru pokoju czy łózka?Czy nie ma to znaczenia?Jak to jest w Waszego doświadczenia?