Białe tango..!!!
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Białe tango..!!!
Rodzice -coś mi przekazali ,Ja czegoś się Nauczyłem
Niegodnym było by aby Mężczyzna -ODMÓWIŁ Tak zacnego tańca
-CHOĆBY nie potrafił tańczyć ( są tacy i Ja się do nich niestety ZALICZAM !!) Jakim JEST -Tango
Nauczyłem się jednocześnie co wychodzi mi od lat kilku ,ze choć Partnerki zdawały Sobie sprawę z MOICH niedomagań -ale Nigdy nie dały tego poznac po Sobie -Coz Jestem poniekąd Mistrzem Kamuflarzu i Eksperymentu ..udaje się
Tango czyli taniec ,ktory jest tancem rozpaczy, uwodzicielskim wołaniem, opowieścią o niespełnionych marzeniach, tęsknotach, bólu i cierpieniu.
Zreszta Tango to taniec gdzie partnerzy tańczą „przytuleni” do siebie klatką piersiową, prowadząc tajemniczy dialog.
Ale komunikacja między nimi zaczyna się jeszcze na kilka sekund przed rozpoczęciem tańca.
On spogląda na wybrankę z nadzieją, że ich oczy się spotkają, a ona subtelnym kiwnięciem zgodzi się na propozycję.
Czy Drodzy Mili mylę sięco do ..Tanga ?
-
forumowicz
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
to jedna z definicji tanga argentyńskiego,podsumowując to taniec mający smutek w treści ale wykonanie uważam za pełne romantyzmu i bliskości partnerów,to uwodzicielskie rytmy
-
forumowicz
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Czasem wystarczy być po prostu sobą by stać się kimś wyjątkowym dla drugiej osoby
-
forumowicz
-
forumowicz