Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Białe tango..!!!

Post autor: ewa831 »

No no widzę że coraz więcej propozycji i osób chętnych na wyjazd
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Basiu
Rodzice -coś mi przekazali ,Ja czegoś się Nauczyłem
Niegodnym było by aby Mężczyzna -ODMÓWIŁ Tak zacnego tańca
-CHOĆBY nie potrafił tańczyć ( są tacy i Ja się do nich niestety ZALICZAM !!) Jakim JEST -Tango
Nauczyłem się jednocześnie co wychodzi mi od lat kilku ,ze choć Partnerki zdawały Sobie sprawę z MOICH niedomagań -ale Nigdy nie dały tego poznac po Sobie -Coz Jestem poniekąd Mistrzem Kamuflarzu i Eksperymentu ..udaje się

Tango czyli taniec ,ktory jest tancem rozpaczy, uwodzicielskim wołaniem, opowieścią o niespełnionych marzeniach, tęsknotach, bólu i cierpieniu.
Zreszta Tango to taniec gdzie partnerzy tańczą „przytuleni” do siebie klatką piersiową, prowadząc tajemniczy dialog.
Ale komunikacja między nimi zaczyna się jeszcze na kilka sekund przed rozpoczęciem tańca.
On spogląda na wybrankę z nadzieją, że ich oczy się spotkają, a ona subtelnym kiwnięciem zgodzi się na propozycję.
Czy Drodzy Mili mylę sięco do ..Tanga ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No,no...,już się formują pary do tanga. Brawo. Ja mam nadzieję na tango z Selene...,ach...!!! :roll:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Klasyczne tango argentyńskie jest tańcem charakteryzującym się improwizacją i bliskością partnerów. Liryka tang, pisana często w lunfardo, wyraża zazwyczaj smutek lub zawód miłosny. Jeden z najwybitniejszych poetów tanga Enrique Santos Discépolo nazwał tango smutną myślą, którą się tańczy
to jedna z definicji tanga argentyńskiego,podsumowując to taniec mający smutek w treści ale wykonanie uważam za pełne romantyzmu i bliskości partnerów,to uwodzicielskie rytmy :oops:
forumowicz

Ach...,zaczaruj mnie swoim uśmiechem..,spójrz na mnie łaskawie i zaproś do tanga.. zbliż się i wtul ciasno...,a ja poprowadzę Cię w tańcu w obszary nieznane...,a Ty uwodź mnie , prowokuj , kokietuj....,tylko.. ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Mixiu :)
Czasem wystarczy być po prostu sobą by stać się kimś wyjątkowym dla drugiej osoby :D
forumowicz

O proszę co się tutaj dzieje :roll: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Nie było Cię chwilę Kruszynko a tu proszę - jakie swawole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Widzisz Margot ,wystarczy tylko "małolatów "spuścić z oczu i jak harcują :lol:
forumowicz

W tańcu chyba każdy jest sobą...,spojrzenia w oczy , bliskość drugiej osoby , dotyk i ...
ODPOWIEDZ