kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: meteo »

marika pisze:Mój numer to 36013 podobny ma meteo ,ja też chcę zimą i zabiorę narty a wtedy najlepiej Szczawnica tam można poszaleć pozdrawiam wszystkich oczekujących ;)
To byłoby super, bo samemu na stoku jest smutno a razem zawsze razniej. :D pozdrawiam serdecznie
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

stokrotka pisze:Krystyna60 ! Napisz proszę który miałaś nr na początku gdy dostałaś zawiadomienie z NFZ ?
Też jestem ze śląskiego i napisali że 18miesięcy okres oczekiwania.U Ciebie wszystko trwało 23 miesiące. To ile tys.osób było przed Tobą ? Dzięki za odp.
Witam cię stokrotko :D mnie tez napisali 18 m-cy a trwało to tak długo po 20 m-cach dostałam skierowanie, na które z realizacja rzeczywiście trwa 3 m-ce :( wiec razem 23 m-ce zaczynałam z numerem 73084 ... stokrotko ale ja Ci życzę by tyś tak długo nie czekała jak ja, bo to jest bardzo denerwujące :shock: pozdrawiam cię i wszystkich na tym forum :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Witam Krystyna 60 -no to sobie poczekam.Zaczynałam też z podobnego nr-mój to 78125 czyli troszkę za Tobą.Na wcześniejszy wyjazd nie ma co liczyć.Jak Ty dostałaś wiadomość po 20 miesiącach to ja jeszcze dłużej .Czyli może 2 lata ? i wiesz? nie byłoby tak źle.Bo wtedy wypadło by mi w porze letniej.Tylko wszystko jest jak piszesz-nerwy i jeszcze raz nerwy.Będę czekała cierpliwie a może trafi mi się morze.Tak zasugerowała moja lekarka.Dziękuję za odp.-spokojnej nocki wszystkim życzę ;)
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 15:58

Post autor: renialek »

Witam.
Ciebie stokrotko i wszystkich forumowiczów.Ja równiez jestem ze ślaskiego NFZ i miałam otrzymać skierowanie po 18 miesiącach ale nic z tego bo 14 listopada minie 21 miesięcy i jeszcze cisza.Krystynka pisała ,że dostała skierowanie z wyprzedzeniem 3-miesięcznym po 20 miesiącach.Przy zarejestrowaniu skierowania miałam w lutym 2011 nr 72300.Może pojedziemy w tym samym czasie stokrotko.Myśle,że to będzie styczeń-luty 2013. Miłego wieczoru i dużo ciepełka jak to mówi moja wnusia.Pozdrwaiam wszystkich.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

renialek, stokrotko :) u mnie jest już weryfikacja , składałam wniosek maj 2011, więc bardzo możliwe że pojedziemy w tym samym czasie .Szkoda że zima :( . Pozostało sprawdzać w przeglądarce. :) pozdrawiam Was cieplutko. :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Skoro Składałaś w maju i już masz weryfikacje, ja składałem w sierpniu więc za trzy miesiące powinno się już ruszyć i u mnie. :) Pozdrawiam
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

numery jak gdyby staneły w miejscu dzisiejszy to 36005 pozdrawiam ;)
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 15:58

Post autor: renialek »

witam .Yoko ,Stokrotko ....może pojedziemy razem ale jakie macie skierowanie ...bo ja na leczenie reumatologiczne.To jakoś ustawiane jest w różnych kolejkach...i jest to wielka niewiadoma.
Krystyno 60...aby dostać skierowanie do Ciechocinka to jaki trzeba mieć kierunek leczenia.Raz byłam i bardzo mi sie tam podobało....fakt,że latem ....ale zima też bywa ładna.Mój numer od wczoraj zmniejszył sie o 6.
Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

renialek, ten sam profil leczniczy, więc mamy duże prawdopodobieństwo że pojedziemy w tych samych miesiącach, było by bardzo milo w dwójkę zawsze raźniej.
Na razie pozostało nam czekać i sprawdzać numerki.pozdrawiam :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Hej dziewczyny ! Przykro mi , ja niestety nie reumatologia.Choć to też byłoby do podleczenia.U mnie wysiada gardło :cry: - i na to miałam wystawiony wniosek ,tak więc raczej z kim innym pojadę reperować zdrówko.Miłego dnia życzę :)
Zablokowany