FORUMOWY T-SHIRT

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: FORUMOWY T-SHIRT

Post autor: forumowicz »

Pomysł swietny ja też chcę taką koszulkę ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I ja poproszę,świetna propozycja :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Mnie również proszę wpisać na listę :) będzie fajny znak rozpoznawczy , jeszcze dobrze byłoby zwrócić uwagę na jakość bawełny
POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

No proszę ilu chętnych. Będę musiał przygotować grafiki w większych rozmiarach i umieścić gdzieś na stronie do pobrania aby każdy mógł sobie zrobić własną koszulkę lub kubek ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

No to może ,aby nam było jeszcze bardziej miło chodząc w koszulkach i popijając pyszną kawkę z kubeczka z fotką admina ??? Kto jest za ...? :) :) :)
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Jedna uwaga do Administratora, dlaczego na logo jest napis: "z nami zawsze świeci Słońe" :?:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

W sieci jest sporo firm robiących nadruki na koszulkach, kubkach, itp. Można załadować swoją grafikę, fotkę i zamówić koszulkę. Załączam przykład - biała koszulka damska z logo pobranym z nagłówka strony (prawy przycisk myszy -> zapisz obrazek jako..)
Przykładowa koszulka z logo nasze-sanatorium.pl
Przykładowa koszulka z logo nasze-sanatorium.pl
koszulka.jpg (38.48 KiB) Przejrzano 266 razy
Ceny też są całkiem przystępne, np. w firmie sferadruku.eu za 35zł jak widać. Może są i tańsze, są też na pewno droższe. Niestety rozmiarówka nic mi nie mówi, trzeba by zamówić coś na próbę i sprawdzić.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

lukas385... gdyż gdy sam przechodziłem rehabilitację i dochodziłem do zdrowia, to jak to się mówi - zaświeciło dla mnie Słońce - i z tym zamiarem, by leczenie w sanatorium było dla każdego jak promyk nadziei na lepsze zdrowie, jak świecące Słońce, zakładałem tę stronę. Tak już zostało :)
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

administrator pisze:lukas385... gdyż gdy sam przechodziłem rehabilitację i dochodziłem do zdrowia, to jak to się mówi - zaświeciło dla mnie Słońce - i z tym zamiarem, by leczenie w sanatorium było dla każdego jak promyk nadziei na lepsze zdrowie, jak świecące Słońce, zakładałem tę stronę. Tak już zostało :)
Panie Adminie, ale tam nie jest napisane Słońce, tylko Słońe :D :D :D
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Drogi Adminie
Jako pomysłodawca zdecydowanie popieram pomysł z opracowaniem graficznym symbolu forum w lepszej rozdzielczości i większym rozmiarze.
Może warto pomyśleć nad zmianą koloru napisu "nasze-sanatorium" zieleń na niebieskim tle może nie być czytelna w nadruku. Przy okazji poprawimy wychwycony przez naszego "korektora" lukasa błąd, no chyba że był to celowy ukłon w stronę naszych przyjaciół Moskali ;) pust wsiegda budiet sońce :D , pust wsiegda budiet nieba :lol: :lol:
Wówczas każdy zainteresowany będzie mógł sobie ściągnąć z sieci stosowny plik i zamieścić na swojej koszulce, z odpowiedniej bawełny, w odpowiednim kolorze i tylu koszulkach ile tylko zechce.
Można wówczas na koszulce obok logo podać swój nick, avatar, rangę i co tylko rozum podpowie :D :D :D
Oprócz stacjonarnych punktów świadczących takie usługi, sporo podobnych jest w sieci, można również spróbować własnoręcznie wykonać naprasowywankę na koszulkę. Wystarczy odpowiedni papier, drukarka i żelazko.
Jestem za..., a może ktoś ma pomysł na nowe logo????
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ