Senatorium Zimowit 02.02.2015 Rymanów zdrój
Re: Senatorium Zimowit 02.02.2015 Rymanów zdrój
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
To jest normalne sanatorium z którego możesz sobie chodzić gdzie chcesz i kiedy chcesz z pewnymi ograniczeniami a mianowicie między godz. 6 a 22 i to też nie jest tak dokładnie przestrzegane. Poza tym i tak będziesz na część zabiegów chodzić do Eslulapa. poczytaj sobie posty o tym ośrodku a wszystkiego się dowiesz albo zadzwoń do ośrodka i wypytaj co cię interesuje. Uszy do góry, pierś do przodu i w drogę zdobywać nowe znajomości i tereny wokół tej uroczej mieściny. Powodzenia.vaurus pisze:A ma bo z normalnych szpitali nie można wychodzić poza teren szpitala. To co znaczy że nie można sobie pochodzić po rymanowie , szlakami itd. Tylko gnić w szpitalu cały czas??
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Mozna wyjsc ale tylko do biedronkivaurus pisze:A ma bo z normalnych szpitali nie można wychodzić poza teren szpitala. To co znaczy że nie można sobie pochodzić po rymanowie , szlakami itd. Tylko gnić w szpitalu cały czas??
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Janku "Zimowit" posiada własną bazę zabiegową (ma nawet mały basen) i nigdzie nie trzeba chodzić.jan19557 pisze:Poza tym i tak będziesz na część zabiegów chodzić do Eslulapa.
Wyjątkiem jest nordic walking, wtedy maszeruje się po Zdroju.
W Rymanowie Zdroju nie ma "Biedronki", ale są Delikatesy "Centrum", a wybór leków (szczególnie kropelek) całkiem spory.jurand40 pisze:Można wyjść ale tylko do biedronkipo leki...
Re: Sanatorium Zimowit 02.02.2015 Rymanów Zdrój
Też byłam lekko zaniepokojona jak dowiedziałam się ,że jadę do szpitala uzdrowiskowego.Jednak rozmowa telefoniczna ,rozwiała moje wątpliwości i uspokoiła troszkę wewnętrznie.Oj pamiętam, ten mój stan niepewności ...vaurus pisze:A ma bo z normalnych szpitali nie można wychodzić poza teren szpitala. To co znaczy że nie można sobie pochodzić po Rymanowie , szlakami
A jak przyjechałam na miejsce wszystko było w porządku.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Ja nie napisalem ze w Rymanowie Z jest biedronka napisalem tylko ze mozna do niej wyjsc np. do Dukli czytaj uwaznie Dziadek ZbyszekDziadek Zbyszek pisze:Janku "Zimowit" posiada własną bazę zabiegową (ma nawet mały basen) i nigdzie nie trzeba chodzić.jan19557 pisze:Poza tym i tak będziesz na część zabiegów chodzić do Eslulapa.
Wyjątkiem jest nordic walking, wtedy maszeruje się po Zdroju.W Rymanowie Zdroju nie ma "Biedronki", ale są Delikatesy "Centrum", a wybór leków (szczególnie kropelek) całkiem spory.jurand40 pisze:Można wyjść ale tylko do biedronkipo leki...
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
A czy ja gdzieś twierdzę, że napisałeś? Podałem informację, że takowego sklepu w Zdroju nie ma.jurand40 pisze:Ja nie napisalem ze w Rymanowie Z jest biedronka (...)
Zawsze staram się czytać uważnie, ale:
- temat dotyczy Rymanowa Zdroju to raz,
- w Twoim poście nie ma nic o Dukli i, że np. można wyjść do innego miasta (napisałeś można wyjść) to dwa,
- do Dukli z Rymanowa jest 22 km więc na pewno można wyjść (chyba z siebie) to trzy,
- a tak poważnie to najbliższa "Biedronka" jest w Rymanowie (kierunek Krosno) vis a vis restauracji "Jaś Wędrowniczek". (około 4,5 km)
Wiec zanim się komuś zarzuci nieuważne czytanie wypada się samemu zastanowić nad tym, co się pisze.
-
dudest
- Kuracjusz

- Na forum od: 23 gru 2014 14:46
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 0