Żony zawsze mają rację...
-
forumowicz
Re: Żony zawsze mają rację...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Natomiast jeżeli chodzi o kartę kredytową i PIN to jak na razie jest mi ona potrzebna do szczęścia...... co prawda często stan jej jest ZEROWY ale jednak jest tylko moja
[ obrazek zewnętrzny ] Ty mi tu Max
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Żony i userki zawsze mają rację...
powracam do tematu ponieważ popełniłem błąd punktowania - zamiast plusika przyznałem Słoneczku minusika ...Sloneczko pisze:A ja bym chciała aby to w końcu mężczyzna zaczął decydować za mnie i aby to on miał rację,
bo ja ją nie zawsze miałam, nie mam i nie muszę mieć....zawsze
![]()
a było to tak...
dostałem dopiero dzisiaj wiadomość, że taki brzydki czyn popełniłem...
nie chciało mi się wierzyć, ale poszedłem do archiwum sprawdzić, faktycznie, postawiłem, więc przed chwilą usunąłem a teraz przepraszam...
zastanawiam się jak mogło się to stać - bo jest to nielogiczne...
prawdopodobnie było to w środę, gdy sytuacja zawodowa wymusiła na mnie pozostanie w pracy w nadgodzinach - to znaczy był to dzień, gdy ekologicznie jechał do i z pracy kolega ( woziliśmy się na zmianę ) - musiałem się zostać - bo on też musiał...
wszedłem na forum - czytałem - pisałem - oceniałem ...
i wtedy on nagle wszedł do mojego pokoju - już jedziemy - zaskoczył mnie - szybko kliknąłem ocenę - powinien być plusik i zamknąłem lapka nie sprawdzając co uczyniłem...
jeszcze raz przepraszam - oczywiście - poszedłem ponownie - tym razem dodać plusika ...
pozdrawiam
JK
- jacky6
- Przyjaciel forum

Żony i userki zawsze mają rację...
na forum zawsze możemy i wyrażać swoje opinie i oceniać innych ...
oczywiście w ramach rozsądku, regulaminu et cetera...
nie każdemu musimy podobać się ze swoimi poglądami a poglądy innych nie muszą być przez nas akceptowane ...
możemy się wyrażać ale powinniśmy w dyskusji czynić to siłą argumentu a nie argumentem siły...
najgorzej oceniam, gdy ktoś - gdy brakuje mu argumentu - stosuje atak ad personam ...
...
nie boję się kogokolwiek oceniać krytycznie ale jest dla mnie całkiem naturalne przyznać się do pospolitego błędu...
korzystam jeno z okazji wytłumaczenia się - zastanawiam się wówczas dlaczego taki błąd uczyniłem i co zrobić, aby się później nie pochwalić podobnym a kolejnym błędem...
...
PS - pomyśleć a mało co a byłbym tym "dziesiątym" apostołem z pierwszego postu i zarazem obrazka ...
- jacky6
- Przyjaciel forum

Żony zawsze mają rację...
Jak to mawiał mój dobry znajomy kawaler:
- Żony się starzeją. A studentki trzeciego roku nigdy!