Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie:
- I co napisałeś na to pytanie: "Po co jest zgrubienie na końcu członka?"
- Napisałem że po to, by sprawiać większą przyjemność dziewczynie.
- E, to ja pewnie mam źle...
- A co napisałeś?
- Żeby się ręka nie ześlizgiwała....
Jakie są największe marzenia mężczyzny?
Córka na okładce "Twojego Stylu",
syn na okładce " Piłki nożnej",
żona w programie " Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"
Rozmawiają dwie sąsiadki:
- Wie pani, że ten sąsiad z parteru to bardzo dobry człowiek, bo cały swój dorobek przekazał na sierociniec.
- A dużo tego było?
- Ośmioro dzieci!
Nie mogę pić wódki, bo potem leci mi krew z nosa.
- Nie przejmuj się, ja też ... mam nerwową żonę.
Dwóch kolegów w pracy :
- Ty stary czy rozmawiasz z żoną po stosunku
- Jak zadzwoni to czemu nie?!
35-letniej kobiecie marzy się dziecko.
A co marzy się 35-letniemu mężczyźnie?
- Randka z dzieckiem.
Facet na budowie do kumpla:
- Ej, Stachu, która godzina?
- Masz racje Zbychu, też bym się napił.
Pewien szef kancelarii prawnej powiesił sobie w gabinecie następującą sentencję:
"Prawo nie jest pisane dla idiotów. A jak pisane, to nie czytane. A jak czytane, to niezrozumiane. A jak zrozumiane, to błędnie."
--------------------------------------------------------------------------------------------
Umarł piłkarz. Staje przed obliczem św. Piotra. Ten go pyta:
- Tyś kto?
- Ja? Ja byłem napastnikiem.
- W takim razie ja jestem bramkarzem.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nowy rekord świata w skoku w dal został kilka dni temu ustanowiony przez amatora z klubu w Hawanie. Rekord wyniósł 8 km 654 metry i 16 cm. Międzynarodowe Stowarzyszenie Federacji Lekkoatletycznych (IAAF) zastanawia się jednak nad uznaniem wyniku, ponieważ w tym dniu nad Kubą przechodził huragan Ike.
-------------------------------------------------------------------------------------------
- Policja słucham?
- Panie władzo od dłuższego czasu mam problem z grupą bandziorów.
Co tylko zarobię jakieś pieniądze część mi zabierają.
Zostawiają marne grosze na życie, a ostatnio grożą że będą zabierać jeszcze więcej.
Nie mam już siły, proszę coś z tym zrobić.
- Ma pan jakieś ich dane, nazwiska?
- Nie znam wszystkich, ale do swojej przywódczyni mówią " Pani Premier '....
Moja sąsiadka trzyma narkotyki w szopie na drewno
- składa doniesieni kobieta do FBI,
a wieczorem dzwoni do sąsiadki i pyta:
- Było u ciebie FBI?
- Było
- Porąbali ci drewno?
- Tak
- Dobra, jutro ty na mnie donosisz.
Ktoś musi mi przekopać ogródek.
Chory po zawale.
Lekarz: - Dobra drogi panie. Od dzisiaj zero alkoholu.
Zero papierosów. Zdrowa żywność. - A seks panie doktorze? - Seks? Tylko z żoną. Nadmiar wrażeń może pana zabić.
Panie Boże - dałeś mi beztroskie dzieciństwo, które zabrałeś.
Dałeś mi wspaniałą młodość, którą zabrałeś. Dałeś mi żonę ... lata mijają ... tylko przypominam.