dziś Grzegorza

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: dziś Grzegorza

Post autor: sztani »

Kochani Forumowicze .Skoro emocje już trochę po imieninach Grzegorza opadły a pytano mnie nawet na PW jakiż to Grzegorz . Otóż przed szereg nie wyskoczyłem zaczynając ten wątek o imieninach i składając solenizantom życzenia . Ku zdziwieniu osób o tym pięknym imieniu Jest nawet sporo i ta szczególna do której ja osobiście się odniosłem jest wśród nich. Przy okazji wydało się jak ma Admin na imię . Tu dodam ,ze nie obchodzi imienin w tym dniu. W jednym z watków nazwano to nawet próbą jak powstają plotki . Dodam ,ze gdyby Admin miał taką potrzebę to podał by swoje imię ale dla nas jest Adminem.jeśli nawet ktoś z nas wie jak ma na imię to nie powinien tego ujawniać . Myślę ,ze nie życzył by sobie ,ale to jest tylko moje zdanie . A jaki to specjalny MÓJ Grzegorz od życzeń to dodam moja prywatna sprawa. proszę o więcej taktu w przyszłości ,zwłaszcza w osądach innych. I to tyle. Ciśnie mi sie tu przysłowie może za ostre i byłych solenizantów proszę o wybaczenie . Nie jednemu psu Burek na imię .Pozdrawiam i ku refleksji skłaniam Sztani
P.S
Nie należę do osób które wszystko wiedzą , wiedzą najlepiej i są nie omylne (Takich nie ma)
Zawsze mam odwagę do przyznania sie do błędu czy winy ale nie którym tego ewidentnie brakuje :( :(
forumowicz

Re: dziś Grzegorza

Post autor: forumowicz »

Oj sztani :roll: :oops: :shock:
ODPOWIEDZ